Hyresrättens fördelar

Tryggt

Genom att välja hyresrätt får du en trygg och stabil ekonomi. Du slipper oroa dig för att räntan på bolånet ska gå upp. Om du har bolån på två miljoner för en villa, och räntan går upp med en enda procent, rusar månadskostnaden i väg med nästan 1 700 kronor. Bor du i hyresrätt slipper du sådana dyra överraskningar. Att få bo i en trivsam lägenhet med en välskött och upplyst utemiljö är också trygghet. Till oss kan du vända dig om du blir störd eller om något oförutsätt skulle inträffa. När kvartersvärden är ledig, kan du alltid vända dig till Jouren. Det finns alltid någon att tala med, dygnet runt, årets alla dagar.

Bekvämt

Det är smidigt och problemfritt att bo i hyresrätt. Du betalar för boendet och får underhåll, reparationer och service på köpet. Vi åker hem till dig och fixar trasiga frysar, krånglande spisar, läckande kranar och annat trist som kan hända. Vi sköter om den gemensamma boendemiljön – skottar snö, klipper gräs, rensar rabatter och städar trappor. Medan vi sköter gårdar och byggnader får du som hyresgäst mer tid åt livet. Som att leka med barnen, umgås med vänner, promenera i naturen, idrotta, läsa eller bara vara. Du slipper plötsliga räkningar för sådant som gått sönder i bostaden och behöver repareras eller bytas ut mot nytt.

Valfritt

Vill du bo nära naturen, nära till jobbet eller mitt i city? Mimer har 11 300 lägenheter över hela Västerås – allt från ettor med kokvrå till flotta paradvåningar och radhus med trädgård. När livet förändras – du kanske bildar familj eller barnen flyttar hemifrån – är det enkelt att byta bostad om du är hyresgäst.

 


Pappa, barn