Appen "Mina sidor"

Med kundserviceappen "Mina sidor" kan du göra felanmälan, kolla din hyra, ta kontakt med kvartersvärd och se på din planlösning – var du än är. Du laddar hem appen i appbutiken, den heter "Mina sidor" och dyker upp om du söker på Mimer.

När du har installerat appen ber den dig att ange dina användaruppgifter. Här använder du samma användarnamn (personnummer tio siffror) och lösenord som på Mina sidor, här på mimer.nu.
När du sedan är inloggad kommer du se att den är uppbyggd med rullister. Om du klickar på t ex felanmälan kommer listen att rulla ned och du kan fortsätta göra din val. Om du vill stänga den listen klickar du bara på toppen av den igen. 

Felanmälan

Klicka på "Ny felanmälan". Välj det objekt (parkering/lägenhet/förråd) för vilket du vill göra din felanmälan. Därefter beskriver du problemet och eventuellt bifogar en bild (är valfritt). Här kan du även välja om kvartersvärden får gå in med huvudnyckel samt om det finns husdjur i lägenheten.

Under Felanmälan listas dessutom dina senaste felanmälningar.

Min hyra

Här listas kommande och genomförda betalningar samt vilket ocr-nummer, förfallodatum och fakturanummer fakturan har.

Min kvartersvärd / Kvartersvärdar

Här kan du se vilka dina kvartersvärdar är, tider och kontaktuppgifter. Telefonnummer kan du ringa direkt från appen.

Min planlösning

Är du på IKEA och funderar på att köpa den där byrån till vardagsrummet men har glömt hur bred den där väggen är? Ta det lugnt, du har planlösningen i fickan. Logga in och kika!

 

Funderingar kring appen?

Om du har några funderingar kring appen, vill komma med förbättringsförslag eller om det är nåt som inte fungerar som det ska, skicka ett mejl till post@mimer.nu.

 

 

 

Ladda ner appen här!

Appen "Mina sidor", inklusive felanmälan, finns för både iPhone och Android. Du hittar appen i din App-butik genom att söka på "Mimer".

Mina sidor via App Store (för IPhone)

Mina sidor via Google Play (för Android)