Nordporten - beskrivning, bilder och planlösningar

Tillbaka till Mimer bygger – Nordanby Äng

Lamellhus, Nordanby Äng
Nordporten är ett lamellhus som har 44 lägenheter fördelade på 28 tvåor och 16 treor med balkong eller egen uteplats på markplan. Huset är det sista som byggs på Nordanby Äng och bildar en port mot norr. Det innebär att du snabbt tar dig till och från infarten till området. Adress: Fiholmsgatan 4-10. Inflyttning våren 2018.

Nordporten har samma höga standard som Ängstornen med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och mikrovågsugn som standard. Köket har spis med glaskeramikhäll och konventionell ugn samt kombinerad kyl och frys. Badrummen är helkaklade och utrustade med tvättmaskin, torktumlare och dusch som standard. Vill du hellre ha badkar finns det att beställa som Tillval.

Varje lägenhet har ett uppvärmt förråd på vinden dit du använder samma nyckel som till din lägenhetsdörr. På gården utanför husen byggs cykelförråd för säker och trygg förvaring. Har du bil kan du ställa dig i kö för parkeringsplats på området.

Titta in på planlösningarna nedan för att hitta din lägenhet. Du kan se den i ett större format genom att klicka på bilden. Välkommen att inspireras av Nordporten!

Ljudkomfort

Precis som i S-huset satsar vi extra på ljudkomforten. Väggar och fönster är ordentligt täta och alla balkonger och de flesta sovrum är vända mot innergården. Till balkongen eller uteplatsen kan du välja inglasning som Tillval.

 Planlösningar

Planlösning, Lamellhuset, Nordanby Äng

Planlösning 3 rum och kök, Nordporten, Nordanby Äng