Bostads AB Mimer

Bild på kvarteret Lindaren på Malmaberg där 44 nya bostäder ska byggas
65 kooperativa hyresrätter nära brygga, bad och båt, inflyttning vintern 2018/2019
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sök ledigt

Här kan du söka lediga lägenheter, bilplatser, förråd och lokaler, samt läsa om hur vår uthyrning fungerar. Välkommen!

 

Felanmälan

Är du inloggad på Mina Sidor, kommer du direkt till felanmälan här. Annars får du snålskjuts in på Mina Sidor för inloggning!

 

Plusval

Här kan du se vårt sortiment av bland annat tapeter, golv och köksluckor. Gör sen din beställning direkt i vår Plusvalsbutik!

 
 
Nyhet på Mimer Illustration som symboliserar VafabMiljö, Mälarenergi och Mimer

Film om Mimers boskola

Tillsammans med Mälarenergi och VafabMiljö har vi gjort en film för nya västeråsare. Där berättar vi om hur du tar hand om din lägenhet på bästa sätt. Filmen finns textad på flera olika språk.

Se filmerna på vår YouTube-kanal
 
Nyhet på Mimer

Sponsring för hållbarhet?

Vad har sponsring för koppling till allmännyttan och ett hållbart samhälle? På valkommentillallmannyttan.se kan du läsa om och lyssna till hållbara områden, hållbar stad – och sponsring. Välkommen till allmännyttan!

Sponsring för hållbarhet? Få svaret här
 
 

Nyheter

Områdesnyheter

Semestertider med fokus på akuta fel

Nu är det sommar och semestertider för många, även för oss på Mimer. Därför behöver felanmälan, kvartersvärdar och våra entreprenörer koncentrera sig på de lite mer akuta jobben eftersom vi inte har full bemanning.

2017-06-22

Ett telefonnummer visas när porttelefonen ringer dig

Efter önskemål har vi ändrat i våra porttelefoner. Nu visar de ett telefonnummer istället för ett okänt uppringnings-ID. Telefonnumret som visas är ett 021-nummer.

2017-06-22

Mimer i media

Gröna Mimer

Vill du vara med och göra omgivningen i ditt bostadsområde grön och vacker och samtidigt lära känna flera av dina grannar? Var med i Gröna Mimer! Då kan du få din gård att blomma.

Läs mer om Gröna Mimer!
 

Bostadsbyte

Behöver du en mindre eller större lägenhet? Eller i ett annat område? Du har möjlighet att byta bostad med en annan Mimerboende. Din egen annons skapar du som inloggad på Mina sidor.

Aktuella bytesannonser