Bostads AB Mimer

Bild på kvarteret Lindaren på Malmaberg där 44 nya bostäder ska byggas
65 kooperativa hyresrätter nära brygga, bad och båt, inflyttning vintern 2018/2019
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sök ledigt

Här kan du söka lediga lägenheter, bilplatser, förråd och lokaler, samt läsa om hur vår uthyrning fungerar. Välkommen!

 

Felanmälan

Är du inloggad på Mina Sidor, kommer du direkt till felanmälan här. Annars får du snålskjuts in på Mina Sidor för inloggning!

 

Plusval

Här kan du se vårt sortiment av bland annat tapeter, golv och köksluckor. Gör sen din beställning direkt i vår Plusvalsbutik!

 
 
Illustration över Västerås med texten Välkommen till allmännyttan

Vad är nyttan med allmännyttan

Vi ställde frågan till Mimers VD Mikael Källqvist. Han menar att det främst inte handlar om bostäder utan om en hel palett med ingredienser som ska blandas för att få ut ett verkligt värde för samhället, staden och områdena.

Läs mer om Mikaels tankar om allmännyttan
 

Ladda ner Mina sidor-appen

Du har väl laddat ner vår Mina sidor-app? I den är det perfekt att bland annat göra felanmälan och boka tvättstuga (För dig som idag kan boka den via webben). Den finns för både IPhone och Android. Sök på Mimer. .

Appen Mina sidor – superenkelt att göra felanmälan i
 
 

Nyheter

Områdesnyheter

Ändrade öppettider 24-26 maj

I helgen är det Kristi himmelsfärd. Onsdag 24 maj stänger vi kl 15, torsdag-fredag har vi stängt. Felanmälan gör du enkelt via Mina sidor eller i vår app. Vid akuta fel kväll och helg ringer du jouren på 021-39 70 70.

2017-05-23

Bäckby: Grillkväll 30 maj Välljärnsgatan 1-45 och Stångjärnsgatan 2-608

Tisdagen den 30 maj klockan 17 - 19 bjuder vi in till grillkväll vid lekparken vid Välljärnsgatan 13, det kommer att bjudas på grillad korv och juice.

2017-05-22

Mimer i media

Gröna Mimer

Vill du vara med och göra omgivningen i ditt bostadsområde grön och vacker och samtidigt lära känna flera av dina grannar? Var med i Gröna Mimer! Då kan du få din gård att blomma.

Läs mer om Gröna Mimer!
 

Bostadsbyte

Behöver du en mindre eller större lägenhet? Eller i ett annat område? Du har möjlighet att byta bostad med en annan Mimerboende. Din egen annons skapar du som inloggad på Mina sidor.

Aktuella bytesannonser