Orren på Vega - bli granne med Rocklunda

 Knapp som länkar till Bo hos oss

 Knapp för Sök lägenhet

 Knapp för Kontakt


 

Titta på visualiseringen om Orren och se lägenheterna på trivsamma Vega. Lägenheterna är uthyrda och de nya hyresgästerna kan flytta in hösten 2017.

I kvarteret Orren bygger vi fem tvåvåningshus med 34 lägenheter, hälften mark- och hälften etagelägenheter. Det kommer att finnas allt från ettor och tvåor till tre- och fyrarumslägenheter. En gemensam lummig innergård med plats för avkoppling, lek och grillkvällar skapar utrymme för umgänge för alla åldrar. Bygget är igång och inflyttningen beräknas till hösten 2017.

Nära till både Rocklunda och stan

Vill du bo på ett lugnt och trivsamt område med närhet till allt? Då ska du bo på kvarteret Orren och Vega. Vega är ett mindre och mysigt bostadsområde som ligger granne med Skallberget och dess områdescentrum. Här bor du dessutom nära Rocklundas motionsanläggningar och arenor. Dessutom nära till högskolan och du tar dig snabbt med cykel till city. Ett område som passar både barnfamiljen och dig som arbetspendlar, är aktiv och vill ha nära till naturen. Med andra ord, kvarteret Orren passar de allra flesta.

Lägenheter både för singlar och familjer

Lägenheterna finns från 1 till 4-rum och kök, ca 40-100 kvadratmeter. De håller en bra standard med parkettgolv, komfortvärme i badrum, varmluftsugn, induktionshäll, tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin). Hälften av lägenheterna har etagevåning med balkong, hälften är marklägenheter med egen liten uteplats.

Rökfria hus

I vår nybyggnation har vi skapat konceptet "Rökfria hus". Det är något som har efterfrågats - främst från hyresgäster som mår dåligt av röken. För en astmatiker kan ett rökfritt boende vara livsviktigt. Utöver lägenheten och de gemensamma utrymmen är balkongen/uteplatsen, innergården och området närmast huset också rökfria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Snabba fakta 

Byggstart: Våren 2016
Uthyrningsstart: Januari 2017
Inflyttning: Oktober 2017

Hus och Lägenheter

Hustyp: 5 st 2-planshus
Antal våningar: 2
Antal lägenheter: 34, hälften mark-lägenheter och hälften etagevåningar
Lägenhetsstorlekar: 1-, 2-, 3- och 4-rum och kök, från 40 till 100 kvadratmeter
Balkong/uteplats: Ja
Gård: Innergård med lek- och grillplats

Området

Avstånd till city: 1,5-2 km
Kollektivtrafik:
VL linje 2 och 6
Närservice: I närheten ligger Skallbergets områdescentrum med matvaruaffär, bank, pizzeria m.m.

     

 

  • Nyheter om projektet

    Kvarteret Orren, Vega

  • För närvarande kan du inte anmäla ditt intresse för nyhetsbrev.

Står du i vår bostadskö?

För att kunna anmäla ditt intresse för projektet behöver du först ställa dig i vår bostadskö. Det gör du snabbt och enkelt här.

Klicka här för att ställa dig i vår bostadskö!