Frossa i tapeter!

Vi har ett brett sortiment med många fina tapetkollektioner att välja mellan. Kom in till vårt Kundcenter & Showroom, bläddra i tapetkataloger och låt dig inspireras.

Black & White

Black & White är en bred, skandinaviskt modern kollektion speciellt framtagen för att låta dig leka med kontraster. Här återfinns hela skalan av nyanser mellan djupaste svart och vitaste vitt i allt från moderna trädmönster och grafisk nostalgi till graffititolkningar.

Collected Memories

En tidlös tapetkollektion från Boråstapeter. Inspirerad från klassiska uttryck från franskt lantliv, renässansens Italien, persisk ornamentik och kolonial flärd. Färgskalan går från kalkvitt och cognacsfärgat till grafitgrått och denimblått samt kalkstensfärger med mjuka pasteller och pärlemoreffekter.

Decorama 2016

Decorama är en bred kollektion moderna tapeter för alla rum i hemmet. Det är genomgående ljusa och varma färger med inslag av både pärlemor-skimmer och mer mjuka toner. Bland blomsterslingor, stilsäker retro och kaxigt tegel hittar du ditt personliga uttryck för att skapa en skön och ombonad känsla hemma.

Eco Nature

Tapeterna i Eco Nature hämtar sin inspiration från den Skandinaviska naturen och mixar den med nya,
spännande och urbana uttryck. De mjuka och eleganta grafiska mönstren hittar lätt sin plats i det
naturnära och stillsamma hemmet men matchar också stadspulsen i den moderna lägenheten.
Andas in naturen och klä väggarna med dimhöljda berg, spirande vårlöv och mjuka geometriska träytor.

Everyday Life

Det här är en kollektion från BoråsTapeter som hyllar de sköna och harmoniska tonerna som hjälper dig att landa mjukt hemma. En samling klassiskt moderna och hållbara tapeter vars nedtonade nordiska prägel skapar en genomgående vacker och behaglig känsla i hemmets alla rum. Här hittar du såväl diskreta naturmönster med grafisk lek som mjukt romantiska pastellfärger.

Linen

Linen är en kollektion enfärgade tapeter med en genomgående linnestruktur som ger rummet ett stilla skimmer och en mjuk, textil känsla. Den naturliga färgpaletten på de taktila ytorna rör sig varsamt mellan ljus och mörker och ger hemmet en ombonad och eftertänksam prägel. 

Soft Feelings

Du kan nästan känna penseldragen, de försiktiga skrapningarna och alla fina linjer som utmärker sig från varandra. Hantverket är tydligt. Naturliga pigment och dova pasteller i vackra mönster har satts på pränt. En självklar kollektion för dig som värdesätter det äkta, naturliga och hantverket, i kombination med ett uttryck som ligger i tiden.