Plusvalspremie

Har du bott i samma lägenhet i minst tio år? Det vill vi fira genom att ge dig en Plusvalspremie på 10 000 kr, som du kan använda för att få ditt hem ännu trivsammare vackrare! Vad sägs om nya tapeter eller nytt golv? Checken gäller i två år. Kom in till inspirationsrummen på vårt Kundcenter, titta på vårt sortiment och gör din beställning.

Inte till för tillval

Tyvärr kan du inte använda premiechecken för tillval av diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, spiskåpa eller kakel i kök.

När skickas premien?

I januari och augusti går vi igenom vilka hyresgäster som har bott i samma lägenhet i 10 år. Checken landar sedan i brevlådorna efter cirka en månad. Hör av dig till oss om du fortfarande inte fått Plusvalschecken.

 

Så här ser pusvalspremiechecken ut

Hur mycket får man för 10 000 kr?

Kika på prislistan för att se hur mycket du får för din check på 10 000 kr. Med totalkostnad menar vi kostnaden för både material och hantverkarens arbete. Du kan inte byta checken mot kontanter.

Läs mer om priser gällande plusval

 

Så här bestäler du plusval

Du kan beställa plusval och tillval via Mina sidor. Logga in och gå till Plusvalsbutiken. Där väljer du enkelt rum och hur det ska förändras. Priset visas direkt – just för din lägenhet.

Logga in på Mina sidor

Ett tips är att även kika in på Kundcenter för att få en bättre bild av tapeternas utseende.

 
 

 

Beställ här! Plusvalsbutiken