Ditt val

Du kan välja mellan tre olika nivåer på ombyggnationen av din lägenhet. Nivåerna är kopplade till olika prisnivåer.

Normalnivån
Bådekök och badrum genomgår en renovering. Du kan välja mellan tre olika teman för inredningen. Du väljer även tapet eller färg i alla rum, förutom köket som målas vitt. Lägenheten får parkettgolv i alla rum. I badrummet och innanför ytterdörren i hallen läggs det klinker. Det sätts in nya innerdörrar i hela lägenheten och extra eluttag i vardagsrum och sovrum. Om du betalar för Plusval i din lägenhet idag, kommer det avslutas i samband med ombyggnationen.

Bortval 1
Både kök och badrum genomgår en renovering. Du kan välja mellan tre olika teman för inredningen. Du väljer bort renoveringen av ytskikten. Du väljer även bort innerdörrar, parkettgolv, klinker innanför ytterdörren och extra eluttag i vardagsrum och sovrum. Om du betalar för Plusval i ditt kök idag, kommer det avslutas i samband med ombyggnationen.

Bortval 2
Badrummet får en standardrenovering och material- och färgval är redan gjorda. Du väljer bort renovering av kök och ytskikten i lägenheten. Du väljer även bort innerdörrar, parkettgolv, klinker innanför ytterdörren och extra eluttag i vardagsrum och sovrum.

För dig som väljer bortval 1 och bortval 2 kommer hål som blir i väggar och golv efter byte av gamla värmerören endast lappas och lagas.

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss gärna:

Leif Lindberg Områdeschef leif.lindberg@mimer.nu 021-39 71 23 Allmänna frågor

Susanne Leo Ombyggnadssamordnare
susanne.leo@mimer.nu 021-39 73 84
Tillfälligt boende och allmänna frågor

Mathias Savander Byggprojektledare
mathias.savander@mimer.nu 021-39 71 47
Tekniska byggdetaljfrågor

Mikael Lööf Kundvärd
mikael.loof@mimer.nu 021-39 71 06
För dig som vill eller ska byta lägenhet