Gratis flyttstädning

Har du snart pluggat klart eller är det dags att flytta ändå? Just nu har Mimer ett erbjudande till dig som bor i någon av våra studentlägenheter.

Om du säger upp din lägenhet under perioden mars–april och flyttar ut senast 4 juni bjuder vi på gratis flyttstädning. Ett tillfälligt erbjudande till dig som är student, värde ca 2 600 kr. Du slipper städa och behöver inte tänka på någon städkontroll. Mer tid till sommarlov, helt enkelt! 

Så här funkar erbjudandet

 1.  Säg upp din lägenhet och tacka ja till erbjudandet under perioden mars–april.
  Vi bjuder på gratis flyttstädning. Du slipper städa och oroa dig för att behöva betala en eventuell omstädning. Säger du upp ditt kontrakt digitalt behöver du kontakta Mimers kundcenter för att tacka ja till erbjudandet om gratis flyttstädning.
 2. Besiktning av din lägenhet sker innan utflyttning.
 3. Töm lägenheten.
  Allt som inte tillhör lägenheten ska vara borttaget till exempel rullgardiner, gardinstänger, extrahyllor med mera. Är du osäker på vad som hör till lägenheten, titta i besiktningsprotokollet.
 4. Töm förrådet
  Om du har ett förråd ska det också vara tomt när du lämnar in nycklarna. Har du haft ett eget lås på förrådet ska det vara borttaget.
 5. Flytta ut senast 4 juni. 
 6. Lämna in dina nycklar senast 4 juni kl 12 på Mimers kundcenter.

Vill du ha gratis flyttstädning?

Kontakta Mimers kundcenter på Torggatan 4 via mejl till kundcenter@mimer.nu 
eller ring 021-39 70 10 redan idag eller senast 30 april.

 

* Uppsägningstiden avser alltid en hel kalendermånad vilket innebär att en uppsägning, oavsett när den skickas in, träder i kraft den sista varje månad.