Om Mimer

Entreprenör installerar köksfläkt
  •  
  •  
 

Om oss

Mimer är en av Stockholm-Mälarregionens största bostadsföretag med ett brett utbud av hyreslägenheter i Västerås - totalt 11 300 bostäder. Här bor 22 000 västeråsare. En bra dag börjar hemma, brukar vi säga.

Lär dig mer om oss
 
 

Organisation

Mimer ägs till hundra procent av Västerås stad och har en styrelse som är politiskt sammansatt. Våra fastigheter och kvartersvärdar är indelade i sex olika områden - där våra hyresgäster bor.

Det här är vår organisation
 
 

Framtidens boende - i dag!

I Framtidsgränd har vi tillsammans med Mälarenergi skapat bostäder för morgondagens behov och med fokus på klokare energianvändning. Här finns framtidens boende - redan i dag.

Välkommen till Framtidsgränd!
 
 
 

Välkommen till Jobbpunkt Mimer

Jobbpunkt Mimer är ett jobb- och matchningscentrum i Västerås, där vi hjälper arbetsgivare att hitta rätt kompetens och arbetssökande att hitta jobb. 7 av 10 deltagare går vidare till jobb, skola eller startar eget.

Läs mer på Jobbpunkt Mimer
 
 

Leverantörsportalen

Leverantörsportalen är för alla våra entreprenörer. Här kan du hämta arbetsorder, gå vår entreprenörsutbildning och läsa om LOU. Det är även här vi lägger ut våra anbudsannonser.

För dig som är entreprenör
 
 

Leading European Housing

Eurhonet är ett nätverk för bostadsbolag i Europa som arbetar aktivt för att utveckla bostadsbranschen. Vi lär globalt och förbättrar lokalt, när vi tar med bra tankar från andra länder och givetvis bjuder på våra lösningar.

Läs mer om Eurhonet