Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Det börjar snart bli dags för dig att ta emot dina nycklar. Läs nedan vilka alternativ du har.

Informationen gäller inte för dig som redan har mottagit dina nycklar eller om du redan har fått information av Mimer gällande en tid.

Välj ett av följande alternativ

1. Hämta dina nycklar 16 juni
Om du vill hämta dina nycklar den 16 juni vill vi gärna att du bokar en tid via den här länken tidsbokning hämta nycklar 16 juni. Du hämtar dina nycklar på Mimers kundcenter på Gasverksgatan 7.

2. Hämta dina nycklar från och med 19 juni
Om du vill hämta dina nycklar från och med den 19 juni ska du boka en tid via den här länken tidsbokning hämta nycklar från 19 juni. Du hämtar dina nycklar på Mimers kundcenter på Gasverksgatan 7. Om du inte har möjlighet att boka din tid online eller om det inte finns en tid som passar dig är du välkommen att kontakta oss på 021–39 70 00.

Om du inte har möjlighet att boka din tid online eller om det inte finns en tid som passar dig är du välkommen att kontakta oss på 021–39 70 00.

Om du och den som flyttar ut vill sköta nyckelöverlämningen mellan varandra – kontakta Mimers kundcenter för mer information.

Hämta nycklarna tidigare?

Om vi får in nycklarna tidigare och har den förra hyresgästens tillåtelse att lämna ut nycklarna innan 16 juni så hör vi av oss till dig.

Är du sjuk?

Är du sjuk, eller om du av någon annan anledning inte kan hämta dina nycklar, går det bra att någon annan hämtar dem åt dig. Ni behöver då fylla i och skriva under en fullmakt. Tänk på att personen som står på fullmakten behöver visa upp godkänd legitimation och ha med sig din legitimation, eller en kopia av den, för att kunna hämta ut dina nycklar.

Fullmakt för att kvittera ut nycklar (pdf)
Fullmakt för att kvittera ut nycklar (Signering med BankID)

Avvikande öppettider

Avvikande öppettider 2022 — Bostads AB Mimer