Viktig information gällande återlämning av dina garagenycklar

Det är snart dags för dig att lämna tillbaka dina nycklar. Läs nedan vilka alternativ du har för återlämning.

Informationen gäller inte för dig som redan har lämnat tillbaka dina nycklar.

Det finns tre alternativ för att lämna tillbaka nycklar

Du väljer det alternativ som passar dig bäst.

  1. Lämna tillbaka nycklarna till Mimer den 1 juli senast klockan 12:00
    Sista dag för att lämna tillbaka dina nycklar är den 1 juli klockan 12:00. Du lämnar nycklarna i en av Mimers nyckelbrevlådor som står utanför entréerna till Navet på Gasverksgatan 7. Om nycklarna lämnas in för sent behöver du betala för ett låsbyte.

  2. Lämna tillbaka nycklarna till Mimer tidigare än 1 juli

    Vi tar gärna emot dina nycklar tidigare än 1 juli om du har möjlighet till det. Du lämnar då nycklarna i Mimers brevlåda som finns på väggen intill dörren till Mimers kundcenter, på Gasverksgatan 7. Brevlådan är tillgänglig måndag–fredag 8–17.
  3. Lämna nycklarna direkt till den som har garaget efter dig
    Det är okej för Mimer att du lämnar nycklarna direkt till den som ska ha garaget efter dig om det passar er båda. Ni behöver då fylla i och signera en nyckelkvittens och skicka en kopia av kvittensen till oss.Nyckelkvittens mellan hyresgäster (pdf)

Saknar du nycklar, droppar eller fjärrkontroll?

Om du redan nu vet att du saknar nycklar, droppar eller fjärrkontroll ska du direkt ringa Mimers kundcenter på 021–39 70 00 (knappval 2) så beställer vi ett låsbyte. Ett låsbyte för garage kostar cirka 1 900 kronor. Om det saknas nycklar, droppar eller fjärrkontroll och du inte har hört av dig till oss i förväg tillkommer en kostnad på 1 000 kr, utöver kostnaden för låsbytet.

Är du sjuk?

Är du sjuk skickar du någon annan för att lämna tillbaka dina nycklar.