Lämna tillbaka dina lägenhetsnycklar

Det är snart dags för dig att lämna tillbaka dina lägenhetsnycklar. Läs viktig information nedan.

Informationen gäller inte för dig som redan har återlämnat nycklarna eller om du redan har en bokad tid med Mimer.

Lämna tillbaka nycklarna senast 1 april klockan 12:00

Sista dag att lämna tillbaka dina nycklar är den 1 april klockan 12:00. Du lämnar nycklarna i Mimers brevlåda som finns på väggen intill dörren till Mimers kundcenter, på Gasverksgatan 7. Brevlådan är tillgänglig mån–fre 8–17. Om nycklarna lämnas in för sent behöver du som flyttar ut betala för ett låsbyte.

Vi tar gärna emot dina nycklar tidigare än 1 april om du har möjlighet till det.

Om du och den som flyttar in efter dig vill sköta nyckelöverlämningen mellan varandra – kontakta Mimers kundcenter för mer information.

Städkontroll

Du behöver boka en tid för städkontroll innan du lämnar tillbaka dina nycklar till Mimer (gäller lägenhet, inte garage eller förråd). Du bokar själv en tid genom att göra en serviceanmälan via Mina sidor eller ringa oss på 021–39 70 00.

Saknar du nycklar eller droppar?

Om du redan nu vet att du saknar nycklar eller droppar ska du direkt ringa Mimers kundcenter på 021–39 70 00 (knappval 2) så beställer vi ett låsbyte. Ett låsbyte (gällande lägenhetslås) kostar mellan 1 800–4 700 kr. Om det saknas nycklar och du inte har hört av dig till oss i förväg tillkommer en kostnad på 1 000 kr, utöver kostnaden för låsbytet.

Är du sjuk?

Är du sjuk skickar du någon annan för att lämna tillbaka dina nycklar.