Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Inför den stundande ombyggnationen av Gryta etapp 2 vill vi veta om du är intresserad av att flytta till ett annat boende. Du kan till exempel byta till en större eller mindre lägenhet i samband med renoveringen. Vi önskar att även du som lämnat in din intresseanmälan tidigare skickar in en på nytt.                       

Varför byta lägenhet?

När du väljer att flytta direkt till en annan lägenhet i samband med ombyggnationen, behöver du inte flytta fram och tillbaka till ett tillfälligt boende. En annan fördel är att du har möjlighet att byta till en större, mindre eller mer lättillgänglig lägenhet.

Vad finns det för valmöjligheter?

Du har förtur att byta till en nyrenoverad lägenhet på Björnjaktsvägen, Brunbjörnsvägen eller Vargjaktsvägen. Det innebär att du efter ombyggnationen flyttar tillbaka till en annan lägenhet.

Beroende på var din nuvarande lägenhet befinner sig i tidplanen, kan det även vara möjligt att direktflytta till en nyrenoverad lägenhet och inte behöva bo i ett tillfälligt boende medan ombyggnationen pågår.

När startar ombyggnationen?

Vi planerar att starta ombyggnationen av Gryta etapp 2 under våren/sommaren 2024. Tidplanen är preliminär och kan komma att uppdateras.

Fyll i formuläret

Via länken här nedanför kommer du till vårt digitala formulär. Där vill vi se hur stort intresset är för en flytt till nytt boende. Senast onsdag 31 maj behöver vi ditt svar.

Intresseformulär flytt i samband med ombyggnation

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Mimers kundvärd Karin på 021-39 71 51 eller
karin.ombyggnation@mimer.nu