Till dig som flyttar vid månadsskiftet oktober/november

Den här informationen gäller inte för dig som redan har hämtat ut eller redan lämnat in dina nycklar.

Lämna nycklar

Du som ska lämna tillbaka nycklar ska göra det senast klockan 12.00 den 2 november. Du lämnar nycklarna i en av Mimers brevlådor som står inne vid entréerna till Navet på Gasverksgatan 7. Om du vill lämna tillbaka nycklarna tidigare än 2 november går det självklart bra. Brevlådorna är tillgängliga måndag–fredag klockan 07.30–17.00.

Tänk på att lämna in rätt antal nycklar. Om det saknas nycklar eller passagedroppar kommer du få betala för det som saknas.

Hämta nycklar

Du som ska hämta nycklar är välkommen till Gasverksgatan 7 klockan 12.00–17:00 den 2 november. Om nycklarna finns tillgängliga för uthämtning tidigare kommer vi informera dig om det via sms.

Om du inte kan komma 2 november går det bra att komma en annan dag. Du kontaktar då Mimers kundcenter på 021-39 70 00 för att boka in en tid.

Är du sjuk? Då behöver du en fullmakt

Är du sjuk skickar du någon annan för att utföra dina ärenden. För att hämta ut nycklar behöver den personen en fullmakt från dig och din legitimation.

Personen som kommer i ditt ställe behöver också kunna legitimera sig. Om du inte kan skriva ut fullmakten går det bra att skriva uppgifterna för hand på en lapp. Det är då viktigt att du får med alla uppgifter från blanketten.

Fullmakt för att kvittera ut nycklar (pdf)

För er som ska byta nycklar med varandra

Om ni hyresgäster som flyttar in/ut från samma lägenhet vill byta nycklar sinsemellan går det bra. Vi rekommenderar då att ni fyller i blanketten ”Nyckelkvittens mellan hyresgäster”.

Det är då viktigt att ni kontaktar Mimers kundcenter och informerar oss om det. Mejla kundcenter@mimer.nu eller ring oss på 021-39 70 00. Du som inflyttande hyresgäst behöver även komma till Mimers kundcenter inom en månad för att visa upp hur många nycklar du tagit emot. Det besöket behöver du boka genom att ringa oss på 021-39 70 00.

Nyckelkvittens (pdf)