Ombyggnation Gryta

Mimer planerar att bygga om de trivsamma bostäderna på Drevjaktsvägen, Spårhundsvägen, Drevervägen, Vargjaktsvägen, Björnjaktsvägen, Brunbjörnsvägen, Illervägen, Minkvägen och Uttervägen.

Svar på enkäten

Under hösten 2017 skickade vi ut en enkät till dig och dina grannar inför den kommande ombyggnationen. Det gjorde vi för att ta reda på vad du tycker är viktigt för att du ska trivas med ditt boende och för att se om du har några önskemål. Tack till alla er som svarade! Era svar hjälper oss att se vad som är viktigt för er att åtgärda.

Enkätsvar Gryta Drevjakt Drever Spårhund (pdf)
Enkätsvar Gryta Iller Mink Utter (pdf)
Enkätsvar Gryta Vargjakt Brunjakt Brunbjörnsvägen (pdf)

Ditt hus behöver byggas om

Huset du bor i byggdes mellan 1978–1980. Efter 40 år har tak, balkonger och kulvertar åldrats och behöver nu rustas upp. Med tusentals duschar, diskar, tvättar och minst lika många spolningar i toaletten har rör och andra installationer blivit gamla och slitna. Risken är att det blir vattenskador och andra fel i din lägenhet. Det är därför dags att bygga om ditt hus.

Kunskap om våra fastigheter

Vi har mycket teknisk kunskap om våra fastigheter på Gryta. Efter många inventeringar och besiktningar vet vi nu hur husen mår. Vi har bland annat tittat på kök, badrum och maskinerna i lägenheterna. Men även balkonger, ventilation och avlopp. Vi ser att det finns mycket att göra och tittar just nu på olika alternativ för hur ombyggnationen ska gå till.

 

Kontakta oss gärna:

Mats Hedlund Områdeschef mats.hedlund@mimer.nu 021-39 71 46 Allmänna frågor

Katrin Cederborg Ombyggnadssamordnare
katrin.cederborg@mimer.nu 021-39 73 85 Allmänna frågor

Zebastian Carlsson Byggprojektledare
zebastian.carlsson@mimer.nu 010-722 69 98
Tekniska byggfrågor