44 lägenheter och 1 vårdcentral

I Vallby centrum har vi byggt ett hus med 44 lägenheter och en vårdcentral. Runt hörnet har du butiker och mötesplatser, och på några minuter kan du vara i skidbacken, golfbanan eller hos djuren på Vallby friluftsmuseum. Kan det bli mer bekvämt?

Alla lägenheter är bokade. Om någon lägenhet skulle bli ledig kommer den ut på sidan “Sök ledigt”. Håll ögonen på den sidan om du vill bo nära det som är viktigt i livet.

Nyfiken på Vitalen?

Om du vill se mer av Vitalen kan du klicka in på Bostadssväljaren som du hittar längre ner. Där kan du också till in i två olika lägenheter. Titta gärna också på filmerna på sidan där arkitekten med flera berättar om det nya huset. Välkommen!

Bostadsväljaren

Titta in i lägenheterna

1 rok på 32 kvm, 2 punkter rum och badrum

4 rok på 87 kvm, 3 punkter kök, sov och badrum

44 lägenheter och en vårdcentral

Vitalen har åtta våningar. På gatuplan och delar av våning två finns en modern vårdcentral. Från våning två och uppåt finns 44 lägenheter, från 1 till 4 rum och kök. Lägenheterna är moderna och genomtänkta med bra val av vitvaror, inredning och ytskikt. Alla lägenheter har helkaklade badrum med tvätt-/torkmaskin och tillgång till balkong. Ett bra boende för dig som vill ha det bekvämt hemma och lätt kunna ta hissen till Vallbys alla aktiviteter.