Fredriksberg – Lövsångargatan 8-12

Det har nu gått en tid sedan branden 20 februari, och alla boende på Lövsångargatan 8-12 tvingades evakuera. Här uppdateras löpande information om återuppbyggandet av fastigheten.

Aktuellt just nu

Nu har valkatalogen för kök och badrum gått ut till alla er boende på Lövsångargatan 8-12.
Kika i katalogen digitalt här.

Kom ihåg att uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina Sidor, så vi enkelt kan hålla dig informerad.

Senast den 30 september ska du göra ditt val. Detta gör du genom att antingen klippa ut och posta den förfrankerade svarsblanketten längst bak i katalogen, eller mejla in ditt val direkt till henrik.lago@mimer.nu.

Ett brev med nulägesinformation skickades ut till alla evakuerade under vecka 33/34, både via post och mejl. Läs hela brevet i pdf här.

Tidplan

Rivnings- och saneringsarbetet pågår fortfarande efter branden. Vi har anlitat en entreprenör för återställning av fastigheten. Arbetet påbörjas under vecka 34 med att bygga upp ett nytt tak.

Arbetet beräknas vara klart vid årsskiftet 2020/2021, om allt följer planeringen.
Tidplanen uppdateras och kan komma att ändras när alla detaljer är satta…..

Kök och badrum

Nu har valkatalogen gått ut till alla boende på Lövsångargatan 8-12.
Du kommer att ha tre olika alternativ att välja mellan.

Sista svarsdatum är 30 september. Om du inte gjort ditt val innan dess väljer Mimer ett av alternativen för kök och badrum åt dig.

Tapet- och mattval i resten av lägenheten kommer du att få göra längre fram.

Evakueringslägenhet

Om du inte har en evakueringslägenhet från oss sedan tidigare, men nu har behov av en, kontaktar du Linda Johansson på linda.johansson@mimer.nu eller 021-39 70 02.

Då vi inte har några tomma lägenheter för detta idag, kan det ta några veckor innan du kan få ett erbjudande om en evakueringslägenhet.

Håll dig uppdaterad

Vi kommer framöver att meddela dig uppdateringar kring arbetet av Lövsångargatan 8-12 via sms och här på hemsidan. Se till att ha dina kontaktuppgifter uppdaterade på Mina Sidor så att vi enkelt kan hålla dig informerad.