Du som bor på Vetterstorp

Mimer ska bygga om kvarteret Pol- och Fixstjärnan i Vetterstorp. 297 lägenheter ska få nya badrum och högre standard. Planerad byggtid är 2017–2019.

Erbjudande om lägenhet

Funderar du på att bo större eller mindre och vill bo kvar på Vetterstorp? Saknar du hiss där du bor eller vill du ha bättre utsikt? Då finns möjligheten för dig att byta lägenhet.

Nu släpper vi 28 lägenheter i storlekarna ett till fyra rum och kök på Karlavagnsgatan 1. Du som omfattas av ombyggnationen har möjlighet att anmäla intresse på dessa lägenheter. De blir klara för inflyttning i februari 2020 och de ska renoveras i normalnivån. Du har möjlighet att sätta din egen prägel på lägenheten genom att välja tapeter samt inredningstema för kök och badrum.

Sök lägenhet

Lägenheterna finns att söka mellan 3 januari och 7 januari på Sök ledigt. Titta vad som finns och anmäl ditt intresse på de lägenheter du är intresserad av. Tänk på att du måste vara inloggad på Mina sidor för att se de lediga lägenheterna. När du byter lägenhet förbrukar du din köpoäng.

Visning av lägenhet

På grund av ombyggnationen kan vi inte visa lägenheterna. Du kan istället titta på det bofaktablad som tillhör den lägenhet du är intresserad av. Den visar lägenhetens planlösning. Alla lediga lägenheter har ett bofaktablad som du hittar på hemsidan.

Tidplan

Arbetet startade i början av oktober 2017 på Karlavagnsgatan 3 och löper därefter på enligt ordningen nedan.