Välj inredning

Välj omfattningen av ombyggnationen i din lägenhet. Du kan välja mellan tre olika nivåer med olika prisnivåer.

Normalnivå

Vi renoverar kök och badrum. Du kan välja mellan tre olika teman för inredningen. Du väljer även tapet eller färg i alla rum, förutom köket som målas vitt. Lägenheten får parkettgolv i alla rum. I badrummet och innanför ytterdörren i hallen lägger vi klinker. Du får nya innerdörrar i hela lägenheten och extra eluttag i vardagsrum och sovrum. Köksdörren kommer att tas bort. Om du betalar för Plusval i din lägenhet idag, kommer det att avslutas i samband med ombyggnationen.

Bortval 1

Samma som normalnivå men

  • vi byter inte ytskikten på väggarna.
  • du får inte nya innerdörrar, parkettgolv, klinker innanför ytterdörren och extra eluttag i vardagsrum och sovrum.

Om du betalar för Plusval i ditt kök idag, kommer det avslutas i samband med ombyggnationen.
De hål som blir i väggar och golv när vi byter de gamla värmerören kommer vi bara att lappa och laga.

Bortval 2

Vi renoverar badrummet men du får inte själv välja material och färg.
Vi renoverar inte köket och ytskikten på väggarna. Du får inte nya innerdörrar, parkettgolv, klinker innanför ytterdörren och extra eluttag i vardagsrum och sovrum. Köksdörren kommer att vara kvar. De hål som blir i väggar och golv när vi byter de gamla värmerören kommer vi bara att lappa och laga.

Välj tema för inredningen om du har valt normalnivå eller bortval 1

Om du väljer normalnivå eller bortval 1 kan du välja mellan tre olika inredningsteman: klassisk, modern och natur . Du väljer ett tema för köket och ett för badrummet. Väljer du normalnivå ska du även välja tapeter i övriga rum. Du väljer tapet ur Mimers sortiment, prisnivå 1. Om du
vill ha en dyrare tapet betalar du mellanskillnaden för den dyrare tapeten.

Hur gör du dina val?

Du kommer att bli inbjuden till vår visningslägenhet. Där kan du titta på de olika valen du ska välja mellan och se hur det kan se ut när vi är klara med ombyggnaden. Du kan välja att göra dina val direkt i visningslägenheten eller på vårt kundcenter. Vi finns på plats för att hjälpa dig!
Om du inte gör något val får du automatiskt normalnivå med temat modern i köket och i badrummet, ljusa tapeter i övriga rum och dusch i badrummet.

Inspirationsbilder – fräscha kök och badrum

Nyfiken på hur de nyrenoverade lägenheterna på Vetterstorp ser ut? Nya, fräscha kök och badrum med de olika valen. Köksutrustningen är modern med lådor smidiga att dra ut och utrymme för den din källsortering. Stiliga golv och praktiska garderober – det är bara att flytta in.