Bo bekvämt, tryggt och aktivt

I Skultuna bygger vi ett nytt hus med 26 lägenheter i slutet av Mäster Jacobs Väg, fint placerad mellan Vallonen och ett skogsparti. Mässingen är ett hus för dig som är 65+ och vill ha ett bekvämt boende med gemenskap och möjligheter till olika aktiviteter. Inflyttning är sommaren 2023.

Ett hus, 26 lägenheter, en gemenskap

Totalt finns det 26 lägenheter i huset Mässingen. Fördelningen är åtta stycken lägenheter på 1 rum och kök (31 kvm), 15 st tvårumslägenheter (55 kvm) och tre stycken bostäder med 3 rum och kök (70 kvm). Bostäderna är moderna med en flexibel planlösning anpassade för “65+-boende”. Lägenheterna har tillgång till egen kombinerad tvätt-/torkmaskin, förråd i lägenheten, balkong och hiss.

Gemensamhetslokal och aktivitetsvärd

I huset finns en lokal på 92 kvm för trevlig samvaro och gemensamma aktiviteter. Varje dag kommer det under ett par timmar finnas en aktivitetsvärd på plats för att fånga upp hyresgästernas önskemål och samtidigt se till att olika aktiviteter genomförs. Förutom lokalen finns givetvis en gård och naturen runt huset och i Skultuna som inbjuder till uteaktiviteter.

Allt ingår i hyran

Den gemensamma lokalen och aktivitetsvärden kostar inget extra, det ingår så att säga i hyran. Ifall hyresgäster önskar speciella aktiviteter som ligger utöver de vanliga kan det innebära en extra kostnad för deltagandet, vilket givetvis är helt frivilligt.

Förtur för boende i Skultuna

Personer som bor i Skultuna har förtur till de nyproducerade lägenheterna. Förturserbjudanden kommer att gå i samband med att uthyrningen startar sommaren/hösten 2022. Förturen erbjuds de personer som anmält intresse och fördelas utifrån den köpoäng personen har. Om du inte står i Mimers bostadskö, anmäl dig redan idag på Mina sidor!