Bostads AB Mimer

Bild på kvarteret Klippblocket på Vetterslund där 82 nya bostäder ska byggas
65 kooperativa hyresrätter nära brygga, bad och båt, inflyttning vintern 2018/2019
Bild på kvarteret Lindaren på Malmaberg där 44 nya bostäder ska byggas
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sök ledigt

Här kan du söka lediga lägenheter, bilplatser, förråd och lokaler, samt läsa om hur vår uthyrning fungerar. Välkommen!

 

Felanmälan

Är du inloggad på Mina Sidor, kommer du direkt till felanmälan här. Annars får du snålskjuts in på Mina Sidor för inloggning!

 

Plusval

Här kan du se vårt sortiment av bland annat tapeter, golv och köksluckor. Gör sen din beställning direkt i vår Plusvalsbutik!

 
 

Vi söker nya medarbetare

Mimer står inför stora utmaningar i både nyproduktion och ombyggnation. Nu söker vi en projektchef och en projektledare med inriktningen ombyggnation och underhåll.

Läs mer om tjänsterna här...
 

Försäljning av fastigheter

Ny hyresvärd för 749 lägenheter på Skallberget och Bäckby blir D. Carnegie & Co AB. Det kom vi, tillsammans med en enhällig styrelse, fram till efter en noggrann utvärdering. Nya hyresvärden tar över från och med den 4 april 2018.

Faktakollen – Försäljning av fastigheter
 

Smart armband håller ordning på droppen

Nu kan du som är hyresgäst hos oss, och har ett portsystem med droppe, beställa en "Portis". Det är ett armband med inbyggd droppe som används för att låsa upp porten till trapphuset.

Mer om armbandet med inbyggd droppe
 
Hemma Hos nr 4 2017

Vinternumret av Hemma Hos!

Alla våra hyresgäster får Hemma Hos direkt hem i brevlådan fyra gånger/år. I tidningen berättar vi om vad som är aktuellt på Mimer.

Läs Hemma Hos nr 4/2017
 
 

Nyheter

Områdesnyheter

Malmaberg: Elavbrott 24/1

Onsdag 24 januari är det elavbrott på Svarvargatan 2 kl 9.30-13.30 (tiderna är ungefärliga). Anläggningen kan vara spänningsförande under avbrottet. Vid frågor: ring Mälarenergi på 021-18 19 00.

2018-01-23

Hyrorna för 2018 är klara

Bostads AB Mimer och Hyresgästföreningen är överens om 2018 års hyror. Hyreshöjningen för året blir i genomsnitt 1,11 % med ett spann mellan 0 och 1,16 % på årsbasis.

2018-01-22

Mimer i media

Gröna Mimer

Vill du vara med och göra omgivningen i ditt bostadsområde grön och vacker och samtidigt lära känna flera av dina grannar? Var med i Gröna Mimer! Då kan du få din gård att blomma.

Läs mer om Gröna Mimer!
 

Bostadsbyte

Behöver du en mindre eller större lägenhet? Eller i ett annat område? Du har möjlighet att byta bostad med en annan Mimerboende. Din egen annons skapar du som inloggad på Mina sidor.

Aktuella bytesannonser