Om webbplatsen

Mimer.nu är byggd för att vara användbar för så många som möjligt. Webbplatsen är responsiv och anpassad för att fungera på både datorskärmar som surfplattor och mobiltelefoner.

Säkerhet

För att skydda din information använder webbplatsen https. Detta innebär att trafiken mellan webbservern och din webbläsare är krypterad. Av säkerhetsskäl så är SSL 3 och äldre versioner avstängda eftersom de inte längre anses vara säkra.

Såhär hittar du på mimer.nu

Vi vill att du som besökare ska få svar och hitta snabbt. Här beskriver vi kort hur du når den information som intresserar dig.

Sökfunktion

Om du vet vad du letar efter kan vår sökfunktion vara ett bra alternativ. Den hittar du via förstoringsglaset längst upp i högra hörnet på alla sidor. I mobil och läsplattor finns sökrutan alltid tillgänglig högst upp. Skriv in ett eller flera ord i sökfältet och tryck sedan på “Sök”.

Spårmärkning (brödsmulor)

Vi använder oss av spårmärkning för att göra det enklare för dig att navigera på mimer.nu. Spårmärkningen visas längst upp på varje sida, ovanför sidrubriken. De blåa länkarna går att klicka på om du vill backa bakåt.

Kontakta Bostads AB Mimer

På mimer.nu kan du hitta information om störningar och kontaktuppgifter via ingången Kontakt. Under kontaktsidan finns olika telefonnummer presenterade beroende på vem du vill komma i kontakt med. Här finner du också adressuppgifter till ditt distriktskontor.

Mina sidor

Som hyresgäst har du möjlighet att logga in på mina sidor med ditt personliga lösenord. Under Mina sidor kan du se aktuell information om ditt område, skicka felanmälan, information om din bostad, din hyra och mycket mer. I dagsläget är Mina sidor inte mobilanpassad.

Foton på webbplatsen

Bilderna på webbplatsen får endast användas av Bostads AB Mimer om inget annat står angivet.

Var med och påverka

Nya mimer.nu är lanserad, men du får gärna komma med synpunkter och förslag på hur vi ska fortsätta utveckla webbplatsen. Det gör du enklast genom att mejla oss på post@mimer.nu.

Kakor

Vår webbplats använder sig av kakor (cookies) för att leverera viktiga funktioner och förbättra användarupplevelsen.

Kakor är små textfiler som lagras på besökarens dator och innehåller information. Det finns två typer av kakor:

  • Varaktiga kakor är en fil som sparas på besökarens dator som ligger kvar tills varaktighetstiden går ut. Den används t.ex. för att anpassa webbplatsen till besökarens önskemål och intressen. De försvinner tidigare om besökaren väljer att rensa bort kakor från webbläsaren.
  • Sessionskakor lagras temporärt i besökarens dators minne tills besökaren stänger sin webbläsare.

Läs mer om hur vi hanterar kakor