Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Mer nybyggt.
Mer hemlängtan. Mimer.

Alla har en hemlängtan. Längtan efter ett hem att börja och avsluta dagen på. Ett hem mitt i city, nära skogen eller vid vattnet. Ett hem som gör vardagen enkel och ger mer tid för livet. Hitta ett nybyggt hem hos mimer!

FÖRSEGLET – bo granne med steam

Vill du bo granne med Steam Hotel vid Mälaren? Segla in på Förseglet och håll utkik på lägenheter som hyrs ut i början av 2024. Nya hem, nära till bad, bryggor och det pulserande livet efter Mälarens stränder.

Förseglet
Kök och vardagsrum med Steam Hotell utanför fönstret.
Vardagsrum med soffgrupp mot TV-vägg

CO-LIVING – med nya vänner

Längtar du efter ett liv med fler vänner? I Livet bor du i ett eget rum och delar kök och vardagsrum med fem grannar. Ett delningsboende med plats för gemenskap och glädje. Ett hem där nya grannar kan bli nya vänner.

Livet co-living

HULTE – bo stort i city

Saknar du stora lägenheter mitt i city? Spana in Hulte, 60 toppmoderna och stora bostäder från 2 till 4 rum och kök. Ett hus med gemensamma ytor i entrén som underlättar vardagen och gör det enklare att umgås – i huset eller i city.

Hulte
Hulte i centrum

Hem för alla

Vi erbjuder hyresrätter till alla västeråsare. Det är helt olika hem, för helt olika människor. Oavsett om du vill bo nära naturen eller mitt i city. Oavsett om du prioriterar enkelhet eller livets alla bekvämligheter.

Om Mimer
Hbtq-familj äter frukost.
Tryggt boende

Vi vill erbjuda bostäder där du som hyresgäst kan trivas och känna dig trygg. Det gör vi bland annat genom trygghetsvärdar i varje område och genom att skapa mötesplatser för grannsamverkan och gemenskap.

Hållbart byggande

De hus vi bygger ska stå länge och vara hem för både dagens och morgondagens västeråsare. Att bygga för framtiden handlar också om ett långsiktigt hållbarhetstänk när det gäller miljö och klimat.