Mer nybyggt.
Mer hemlängtan. Mimer.

Vi vill ge alla Västeråsare möjlighet till ett riktigt bra boende. Hos oss kan du hitta hem, oavsett om du vill bo nära vatten, grönska eller mitt i stadsbruset.

Bo bekvämt, tryggt och aktivt i Mässingen

Nu kan du som fyllt 65 år söka en lägenhet i ett nytt trygghetsboende i Skultuna. I Mässingen på Mäster Jacobs Väg bor du bekvämt i egen lägenhet, men har samtidigt tillgång till gemenskap och aktiviteter. Inflyttning till sommaren 2023.

Mässingen
Kvinna som samtalar med andra under ett möte
Lägenhetshus med balkonger

Mer nyproduktion

Just nu bygger vi nya bostäder i centrum,
Skultuna och på Öster Mälarstrand.

Aktuella projekt

Bo tillsammans i Hulte

Vill du ha ett hållbart boende med livskvalitet och gemenskap? Nu bygger vi Hulte där 30 av 90 lägenheter är utformade för co-living. Du bor i en mindre lägenhet och har samtidigt tillgång till ett gemensamt kök och vardagsrum. Ett boende där du får dela både glädje och gryta.

Co-living i Hulte
Vardagsrum
Kvinna sitter i soffa med man

Hem för alla

Vi erbjuder hyresrätter till alla västeråsare. Det är helt olika hem, för helt olika människor. Oavsett om du vill bo nära naturen eller mitt i city. Oavsett om du prioriterar enkelhet eller livets alla bekvämligheter.

Om Mimer
Tryggt boende

Vi vill erbjuda bostäder där du som hyresgäst kan trivas och känna dig trygg. Det gör vi bland annat genom trygghetsvärdar i varje område och genom att skapa mötesplatser för grannsamverkan och gemenskap.

Hållbart byggande

De hus vi bygger ska stå länge och vara hem för både dagens och morgondagens västeråsare. Att bygga för framtiden handlar också om ett långsiktigt hållbarhetstänk när det gäller miljö och klimat.

Barn sitter i knä hos kvinna
Kök, bord med fyra stolar
Två kvinnor vid en grill

Mer liv mellan husen

Vi skapar hållbara och trygga stadsmiljöer med
platser för gemenskap – ett Västerås att leva
och trivas i!

Hållbarhet