Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Säkrare entréer med nytt låssystem och porttelefon

Som ett led i vårt säkerhetsarbete byter vi ut gamla lås på entrédörr, källare och tvättstuga till ett nytt säkrare, digitalt system med passagedroppe och porttelefon på Haga Parkgatan 12-26.

Vad innebär arbetet?

Under vecka 10 kommer vår entreprenör Protect you påbörja arbetet med att montera ett nytt elektroniskt låssystem med porttelefon. Det kan låta en del när de borrar i väggarna. Under tiden arbetet pågår fungerar din nyckel som vanligt.

Låst port och trygg porttelefon
Från och med 9 juni kommer porten till entrén vara låst dygnet runt. Istället för nyckel låser du upp porten med din nya passagedroppe. Även dörren till tvättstuga och källare låser du upp med samma droppe.

Om du får besök kontaktar de dig genom att ringa på porttelefonen. Du kan då välja att öppna entréporten genom att använda din mobiltelefon eller fast telefon.

Digital bokning av tvättstugan
Dörren till tvättstugan byter vi ut till en med fönster och en digital bokningstavla för att boka tvättid kommer att monteras utanför tvättstugan. Du kommer därmed även kunna boka tvättid från Mina sidor på mimer.nu och endast du har tillgång till tvättstugan under den bokade tiden.

Mimer kommer den 27 maj att dela ut droppar i din brevlåda.

Vad behöver du göra?

I det här brevet finns också en nyckelkvittens. Den behöver du skriva under och skicka tillbaka till oss i det bifogat svarskuvert senast 2020-06-10.

Om vi inte har fått din kvittens i tid kommer dina droppar att spärras och du riskerar att inte komma in i fastigheten.

Inget frimärke behövs.

Frågor

Kontakta Mimers områdessamordnare Claes Lindblom, 021-39 72 43 eller på claes.lidblom@mimer.nu

Område:

Haga