Tv, bredband, el och telefoni

Alla våra lägenheter anslutna till bredband med optisk fiber via Fibra (tidigare Mälarenergi Stadsnät). Det innebär att du kan skaffa internet, telefon, tv och en rad andra bredbandstjänster ur ett och samma uttag. Våra bostäder når upp till 100 Mbit/s standard, både på det som skickas och tas emot.

Bredbandstjänster hos Fibra

Fibra är ett öppet nät. Det betyder att du själv bestämmer vem som ska få leverera bredbandstjänster hem till dig. På Fibras webbplats hittar du information om alla tjänster och leverantörer och deras olika erbjudanden:

Fibra.se

När du beställer bredbandstjänster behöver du numret på ditt nätverksuttag. Det står på själva nätverksuttaget.

Tv hos Tele2

Nästan alla våra fastigheter är anslutna till Tele2 (gamla Com Hem). I deras grundutbud ingår 16 kanaler och du kan beställa ytterligare kanaler i olika kanalpaket. Dessutom kan du streama dina kanaler med Comhem Play. Tele2 har också bredband och telefoni. Kontakta Tele2 om du vill utöka ditt kanalutbud, teckna bredbandsabonnemang eller telefonabonnemang, registrera dig för Comhem Play eller om du har problem med tv-sändningen.

Tele2.se

Parabol? Kontakta oss först

Om du vill sätta upp en parabolantenn i anslutning till din bostad måste vi först godkänna det.  Gör en serviceanmälan om du har frågor.

Viktigt att du tecknar elavtal, annars riskerar du en avgift

Kontakta först Mälarenergi för att teckna ett elnätsavtal. Det gör att du får el hem till din lägenhet. Därefter tecknar du ett elhandelsavtal. Det kan du också göra med Mälarenergi, men du kan även kontakta valfri elleverantör.

Har du inget eget elavtal måste du betala elavgiften samt en administrativ avgift till oss, tills du har skaffat ett eget avtal med en elleverantör. Avgiften läggs på din hyra. Du måste under hela kontraktstiden ha ett elavtal och du får inte avsluta det innan kontraktstiden har löpt ut.