Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Om du är 55 år eller över och inte har barn som bor hemma kan du bo i en Lätt att leva-lägenhet. Vi har 156 Lätt att leva-lägenheter, både i särskilda hus och i hus med andra lägenheter.

I Lätt att leva-hus finns ofta lokaler för gemensamma aktiviteter och på några ställen även övernattningsrum. För att hitta en ledig Lätt att leva-lägenhet går du till Lediga lägenheter och kollar filtrerar på bostadstypen ”Lätt att leva”.

Lediga Lätt att leva-bostäder läggs ut på Sök ledigt.

Här finns Lätt att leva-lägenheterna

Ett bekvämt boende för framtiden

Det vi erbjuder är inte servicehus. Det finns varken matsal, personal eller vårdmöjligheter på plats. Däremot är lägenheter, hus och området omkring anpassat så att de passar för boende som har nya behov, till exempel har svårt att röra sig, behöver rollator eller rullstol. Det kan vara att lägenheten ligger i markplan, att det finns en rymlig hiss eller är nära till kommunikationer och service.

Plusval och Tillval – för ett bekvämare och förbättrat boende

Dessutom finns det ett antal tjänster som kan göra livet lite bekvämare. Läs gärna vår sida “Lägenhetens underhåll” om Plusval och Tillval, där har vi bland annat erbjudande om säkerhetsprodukter.

Lägenhetens underhåll

Extra tjänster som förenklar och ger tid

Vill du hellre ägna dig åt annat än att putsa fönster och städa? Då är hjälpen nära. Vi har förhandlat fram bra priser på flera tjänster, och med rutavdraget får du det ännu billigare. Med Mimerkortet finns, förutom bra priser för städhjälp, en mängd schysta erbjudanden.

Mimerkortet – för dig som bor hos Mimer