Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

På ena sidan av Lillåudden har du Mälaren utanför fönstret och på den andra gångbron över till centrum. Lillåudden är en av Västerås nyare stadsdelar och ligger på en udde i Mälaren.

Husen och lägenheterna har en avskalad nordisk arkitektur med marina inslag och en lägenhetsstandard som slår det mesta. Trägolv, klinker och kakel, öppna planlösningar som får rummen att flöda av ljus och glitter från sjön.

För dig med barn i förskoleåldern

Har du barn i förskoleåldern? Då är Lillåudden perfekt då en förskola finns i en av våra fastigheter. Närmare kan det inte bli.

Närhet till centrum

Med ett par minuters promenad, över gång- och cykelbron, når du centralen och Stockholmståget. Du hittar Konserthuset och centrum med shopping, kultur, restauranger och caféer bara någon minut därefter.

Vybild över Lillåudden och dess fastigheter. Moderna hyreshus i olika storlekar och färger på fasaderna. Grönområden och Mälaren omger.
Lillåudden
Sexvåningshus med orange fasad och inglasade balkonger.
Fyrtornsgatan
Tre olika moderna flerbostadshus. Ett lägenhetshus i sex våningar med gul fasad och inglasade balkonger, tre lägre hus på två våningar med mörkgrå träfasad och gula detaljer runt fönstren och ett sexvåningshus med grå och orange fasad och balkonger.
Lekpark och grönområde framför moderna hyreshus med inglasade balkonger.
Lekpark
Två moderna höghus i 10 våningar med inglasade balkonger och röda fasader.
Fyrbåksvägen
Kvinna tittar ut över Mälaren från en balkong.