Flytta in hos Mimer – Välkommen!

Välkommen till Mimer! Vi hoppas att du ska trivas hos oss. Vi ger dig gärna stöd och råd, och vill göra allt för att uppfylla vårt löfte till dig: En bra dag börjar hemma.

Här har vi samlat information som du behöver när du förbereder dig för att flytta in och när du kommer till din nya lägenhet.

Innan du flyttar in

Härligt! Snart flyttar du in i din nya Mimerlägenhet. Innan flyttlasset går, finns det en del att komma ihåg att fixa.

Tänk på det här innan du flyttar in

När du flyttar in

När dagen har kommit för inflyttning, behöver du själv hämta nycklarna till ditt nya boende. Du hämtar nycklarna på Mimers kundcenter efter klockan 12.00 dagen då ditt hyreskontrakt börjar gälla. Om den dagen inträffar på en lördag, söndag eller en helgdag är du välkommen att hämta nycklarna efter klockan 12.00 den första vardagen därefter. Tänk på att öppettiderna ibland kan variera.

För att minska smittspridningen av Covid-19 kommer har vi tillsvidare ha andra rutiner för nyckelhämtning och lämning i samband med in- och utflytt. Under vår nyhet ”Information om Coronaviruset – Covid-19” hittar du aktuella rutiner.

Information om Coronaviruset – Covid 19

Några viktiga punkter att tänka på vid inflyttningen

Undrar du över något?

När du flyttat in kommer en kvartersvärd att boka in ett välkomstsamtal med dig. Då får du möjlighet att ställa frågor om lägenheten, huset och området som du bor i. Ni kan även gå igenom besiktningsprotokollet tillsammans.

Du är förstås också välkommen att själv kontakta oss på Mimer