Flytta in hos Mimer – Välkommen!

Välkommen till Mimer! Vi hoppas att du ska trivas hos oss. Vi ger dig gärna stöd och råd, och vill göra allt för att uppfylla vårt löfte till dig: En bra dag börjar hemma.

Här har vi samlat information som du behöver när du förbereder dig för att flytta in och när du kommer till din nya lägenhet.

Innan du flyttar in

Härligt! Snart flyttar du in i din nya Mimerlägenhet. Innan flyttlasset går, finns det en del att komma ihåg att fixa.

Tänk på det här innan du flyttar in

Hämta dina nycklar

Du hämtar nycklarna på Mimers kundcenter efter klockan 12.00 dagen då ditt hyreskontrakt börjar gälla. Om den dagen inträffar på en lördag, söndag eller en helgdag är du välkommen att hämta nycklarna efter klockan 12.00 den första vardagen därefter.

Boka en tid

Du behöver boka en tid för att hämta dina nycklar. Du får ett sms med en bokningslänk ca 2 veckor innan kontraktet börjar gälla.

Om du av någon anledning inte kan kvittera ut dina egna nycklar den bokade tiden kan du fylla i en fullmakt och låta en annan person kvittera ut nycklarna åt dig.

Fullmakt för att kvittera ut nycklar (pdf)

Ta emot nycklarna från den som flyttar ut

Det är okej för Mimer att du tar emot nycklarna direkt från den som ska flytta ut från lägenheten, om det passar er båda.

Ni behöver då meddela Mimers kundcenter att ni planerar att göra det och ni måste även fylla i och signera en nyckelkvittens och skicka en kopia av kvittensen till oss.

Nyckelkvittens mellan hyresgäster (pdf)

Att tänka på när du flyttar in

Vi har samlat några viktiga punkter att tänka på vid inflyttningen på sidan ”När du flyttar in”.

När du flyttar in

Undrar du över något?

När du flyttat in kommer en kvartersvärd att boka in ett välkomstsamtal med dig. Då får du möjlighet att ställa frågor om lägenheten, huset och området som du bor i. Ni kan även gå igenom besiktningsprotokollet tillsammans.

Du är förstås också välkommen att själv kontakta oss på Mimer