Flytta in hos Mimer – Välkommen!

Välkommen till Mimer! Vi hoppas att du ska trivas hos oss. Vi ger dig gärna stöd och råd, och vill göra allt för att uppfylla vårt löfte till dig: En bra dag börjar hemma.

Här har vi samlat information som du behöver när du förbereder dig för att flytta in och när du kommer till din nya lägenhet.

Innan du flyttar in

Härligt! Snart flyttar du in i din nya Mimerlägenhet. Innan flyttlasset går, finns det en del att komma ihåg att fixa.

Tänk på det här innan du flyttar in

När du flyttar in

När dagen har kommit för inflyttning, behöver du själv hämta nycklarna till ditt nya boende. Det gör du på Mimers kundcenter på Gasverksgatan 7, efter klockan 12.00 första vardagen efter att ditt kontrakt börjar gälla. Tänk på att öppettiderna ibland kan variera.

För att minska smittspridningen av Covid-19 kommer har vi tillsvidare ha andra rutiner för nyckelhämtning och lämning i samband med in- och utflytt. Under vår nyhet ”Information om Coronaviruset – Covid 19” hittar du aktuella rutiner.

Information om Coronaviruset – Covid 19

Några viktiga punkter att tänka på vid inflyttningen

Undrar du över något?

När du flyttat in kommer en kvartersvärd att boka in ett välkomstbesök hos dig. Då får du möjlighet att ställa frågor om lägenheten, huset och området som du bor i. Ni kan även gå igenom besiktningsprotokollet tillsammans.

Du är förstås också välkommen att själv kontakta oss på Mimer