Parkeringar

Har du en bil eller en motorcykel? Då behöver du oftast plats för den, på parkering eller i garage. I våra bostadsområden har vi olika typer av parkeringsplatser att hyra.

Söka, byta eller säga upp parkeringsplats

För att hyra en parkeringsplats gör du först en ansökan på Mina sidor. Du anger dina önskemål; område/adress, typ av parkering och övriga önskemål. Det är även på Mina sidor du hittar de lediga parkeringsplatserna.

Så här gör du för att hyra, byta eller säga upp en parkeringsplats

Parkeringsplatser till besökare

Det finns avgiftsbelagda besöksparkeringar i alla våra områden. Rörelsehindrade platser för besökare är avgiftsfria, men kräver handikapptillstånd.

Parkeringsregler för allas trevnad

Du får bara parkera på parkeringar. På all övrig mark är det parkeringsförbud. Vi samarbetar med parkeringsföretaget Securitas, som kontrollerar att reglerna följs. Om någon har parkerat fel kontaktar du jouren på 021-39 70 00 och kommer sedan rätt via knappval.

Läs de parkeringsregler som gäller för din typ av parkeringsplats

Vi har el, om du har motorvärmare

En del av våra parkeringsplatser har eluttag som du kan koppla till din motorvärmare. Motorvärmarna vi installerar är tids- och temperaturstyrda. Det enda du behöver göra är att bestämma vilken tid bilen ska vara uppvärmd och startklar.

Det finns laddbox för att ladda elbil

På många av våra bilplatser är det möjligt att installera en laddbox till din el- eller hybridbil. En förutsättning för att kunna utrusta bilplatsen med en laddbox är att du hyr en bilplats med el. Det kan vara parkeringsplats med elstolpe, carport eller garage i fristående byggnad. En kostnad på 365 kronor/månad tillkommer.

Kontakta vårt kundcenter på kundcenter@mimer.nu eller 021-39 70 00, så berättar vi gärna mer om hur det fungerar.