Parkeringar

Har du en bil eller en motorcykel? Då behöver du oftast plats för den, på parkering eller i garage. I våra bostadsområden har vi olika typer av parkeringsplatser att hyra.

Söka, byta eller säga upp parkeringsplats

För att hyra en parkeringsplats gör du först en ansökan på Mina sidor. Du anger dina önskemål; område/adress, typ av parkering och övriga önskemål. Det är även på Mina sidor du hittar de lediga parkeringsplatserna.

Så här gör du för att hyra, byta eller säga upp en parkeringsplats

Parkeringsplatser till besökare

Det finns avgiftsbelagda besöksparkeringar i alla våra områden. Handikapplatser för besökare är avgiftsfria, men kräver handikapptillstånd.

Parkeringsregler för allas trevnad

Du får bara parkera på parkeringar. På all övrig mark är det parkeringsförbud. Vi samarbetar med parkeringsföretaget Q-Park, som kontrollerar att reglerna följs. Det är antingen Q-Park på 0771-96 90 10 eller Jouren på 021-39 70 70 du kontaktar om någon har parkerat fel.

Läs de parkeringsregler som gäller för din typ av parkeringsplats

Vi har el, om du har motorvärmare

En del av våra parkeringsplatser har eluttag som du kan koppla till din motorvärmare. Motorvärmarna vi installerar är tids- och temperaturstyrda. Det enda du behöver göra är att bestämma vilken tid bilen ska vara uppvärmd och startklar.

Det finns laddbox för att ladda elbil

Om du har en elbil och en parkeringsplats med eluttag kan vi erbjuda dig en laddbox för säker laddning. Kontakta vårt kundcenter på kundcenter@mimer.nu eller 021-39 70 10, så kan vi berätta mer om hur det fungerar.

Ingen bil? Gå med i Sunfleets bilpool

I samverkan med Sunfleet erbjuder vi dig som är hyresgäst tillgång till bilpool. Du får bra rabatt när du väljer medlemskapet ”Small”.

Så här gör du för att gå med i bilpoolen