För dig som bor hos Mimer – en bra dag börjar hemma

Vi vill att du och dina grannar ska trivas i lägenheten och på gården, och trivas med oss som jobbar på Mimer. Vi ger dig gärna stöd och råd, och vill göra allt för att uppfylla vårt löfte till dig: En bra dag börjar hemma.

Du och dina grannar har också ansvar för lägenheterna, huset och trivseln. Här kan du läsa reglerna för huset, gården och tvättstugan. Bland annat ska du anmäla direkt om något är trasigt. Du får också råd om hur du sköter om huset och din lägenhet.

Närhet ger trygghet – Felanmälan hjälper dig

I alla frågor som rör ditt boende, kontakta Felanmälan. Felanmälan hjälper dig om du har frågor, funderingar och idéer, inte bara om något har gått sönder.

Kontakta Felanmälan på 021-39 70 90, via Mina sidor eller i appen.

Appikon för Mimers sök ledigt-app. Orange bakgund med vågmönster och Mimers M i vitt.

Ladda hem Mina sidor-appen i AppStore eller Google Play butik.
Sök på Mimer eller följ länkarna nedan.

Mina sidor via App store
Mina sidor via Google play

Goda grannar – respektera och hjälp varandra

I ett hyreshus bor många familjer. Alla behöver visa hänsyn och tolerans för varandra både i  lägenheten, trapphuset, miljöboden, tvättstugan och på gården. Du och dina grannar hjälps åt att till exempel städa i tvättstugan och respektera de bokade tiderna. Hjälp varandra i huset – för goda grannar ger också trygghet.

Håll dig informerad

Vi vill att du ska veta vad som händer i din fastighet och i ditt bostadsområde. Det händer ibland både planerade och oplanerade saker som vi behöver informera om. Vi bjuder ibland också in till viktiga bomöten eller trevliga aktiviteter.

Trapphusinformation

I trapphuset hittar du information om vad som är på gång där du bor samt information om vilka som arbetar på ditt område.

Hemsidan

Här på vår hemsida och under Mina sidor finns massor med information som du behöver veta när du bor hos oss.

Hemma Hos

Som hyresgäst får du vår kundtidning Hemma Hos fyra gånger per år. I den kan du läsa om vad som är aktuellt för dig som bor hos oss. Vi berättar om renovering, byggnation och inredning, men också om människor som bor och jobbar hos oss.

Sociala medier

Du kan också följa oss i sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.