Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vi renoverar din tvättstuga

Med start vecka 5 bygger vi om och fräschar upp tvättstugan på Geijersgatan 20. Din tvättstuga ska bli mer miljövänlig, energieffektivare och säkrare med bland annat självdoserande tvättmaskiner. Arbetet beräknas pågå till och med vecka 8.

Varför gör vi detta?

Din tvättstuga är i behov av en renovering. Därför bygger vi om och renoverar den för att göra den mer trivsam och enklare att städa. Samtidigt byter vi ut de gamla tvättmaskinerna till nya fräscha maskiner som är mer energieffektiva.

Skyltningen blir också bättre och tydligare så att det blir enklare att sortera och komma ihåg att städa efter sig.

Vad är självdoserande tvättmaskiner?

De nya tvättmaskinerna kommer att bli självdoserande, vilket innebär att maskinen automatiskt fyller på exakt så mycket tvätt- och sköljmedel som faktiskt behövs. På så sätt minskas överdoseringen och övergödningen i våra vattendrag blir mindre.

Självdoseringen gör också att tvättstugan blir renare, eftersom påfyllningen av tvätt- och sköljmedel sker automatiskt och inte blir kvar eller hamnar utanför påfyllningsfacken.

De nya maskinerna är dessutom mer energieffektiva, det går alltså åt mindre el och det är ju bra för miljön.

Mimer står för tvätt- och sköljmedel

När din tvättstuga öppnar igen efter renoveringen står Mimer för tvätt- och sköljmedel. Tvättmedlet är allergivänligt och Svanenmärkt och ingår när du tvättar utan att det kostar något extra. Du kan enkelt välja bort sköljmedel med en enkel knapptryckning.

Vart tvättar jag när min tvättstuga är stängd?

När vi renoverar din tvättstuga tvättar du istället på Geijersgatan 16. Du får då tillgång till bokningstavlan på den adressen och kan boka som vanligt via Mina sidor eller direkt vid tavlan

Mellan1/2 – 28/2 bokar du tid i den tillfälliga tvättstugan. Före och efter det datumet bokar du som vanligt i din ordinarie tvättstuga.

Har du Frågor?

Om du har frågor går det bra att kontakta vår projektledare Kenth Fransson på 021-39 7012  kenth.fransson@mimer.nu, eller områdessamordnare Claes Lindblom på 021-39 7243      claes.lindblom@mimer.nu

Område:

Hemdal