Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Flera artister klara för Cityfestivalen och Mimerscenen

Redan nu släpper Västerås Cityfestival vilka artister som kommer uppträda på Mimerscenen. Hittills är Veronica Maggio, Viktor Leksell och estraden klara. Fler namn kommer.

Veronica Maggio kommer uppträda lördag 27 juni. Det är hennes enda spelning i Mälardalen i sommar. Så det är lika bra att boka in i kalendern redan nu.

Andra namnet är Viktor Leksell. Hans konsert blir fredag 26 juni. Under 2019​ blev han utsedd av P3 till Framtidens artist med motiveringen:  “Att beskriva smärta utan att vara klyschig är svårt, men Victor Leksell har gjort det med bravur.”

Hitgruppen estraden ser du på torsdagen 25 juni. Och vilka är estraden? Ni som är lika okunnig om musik som undertecknad kan jag meddela att det är en grupp som har spelat med en mängd stjärnor bland (annat Avicii). Låten “Mer för varandra” som de gör tillsammans med Norlie & KKV har över 40 miljoner streams på Spotify.

Här hittar du kommande artistnamn​​

Västerås Cityfestival lägger ut namnen på Facebook och Instagram och vi delar därefter deras inlägg i våra kanaler. Biljetter köper du via Tickster.

Håll utkik på Facebook och/eller Instagram!

På både Facebook och Instagram lägger vi ut givande information och härliga tips. Så följ oss gärna för att få mer koll och inspiration.

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng