Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Inte lämna sopor på marken

Det är inte trevligt när det ligger sopor på marken. Det luktar illa och det kommer råttor och fåglar som skräpar ner ännu mer. Många blir ledsna över det här. Det tycker vi är tråkigt för vi försöker verkligen göra ett bra jobb så att alla ska trivas på Nordanby Äng.Du får inte ställa sopor på marken.

Ställ inte sopor på marken

Det är du som är vuxen som ansvarar för att soporna lämnas i markbehållaren. Öppna luckan och se till att alla sopor hamnar i behållaren. Barn kan ha svårt att öppna luckan. Låt därför inte mindre barn slänga soporna.

Du måste hjälpa till

Om du ställer soporna bredvid markbehållaren eller låter dina barn göra det, då ber vi dig att göra rätt. På Nordanby Äng ska det vara rent och fint och vi vill att alla ska trivas här.

Vad Mimer har gjort

Under hösten har vi jobbat hårt med att minska nedskräpningen hos er. Vi har knackat dörr och pratat med många av er. Då har vi informerat om varför det är viktigt att sortera och hålla rent. Vi har satt in extra tömning av sopor så att det ska finnas bra med plats. Vi håller också extra koll och ser till att det är rent och snyggt.

Område:

Nordanby