Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Spara pengar med autogiro eller e-faktura

Från 1 februari 2023 höjs avgiften för hyresavier i pappersform med 10 kronor. Kostnaden blir 49 kronor per månad och för att slippa betala den kostnaden kan du i stället välja autogiro eller e-faktura.

Varför höjs avgiften?

Att skicka hyresavier på papper kostar pengar. För varje hyresavi ingår papper, kuvert, porto och den manuella hanteringen av utskicket. Vi vill också värna om miljön, därför höjer vi avgiften.

Hur gör jag för att slippa avgiften?

Om du vill slippa avgiften på dina hyresavier kan du i stället välja autogiro eller e-faktura. Det är både gratis och mer klimatsmart. Du kan ansöka om både autogiro och e-faktura via din internetbank. Tänk på att du fortfarande betalar fakturaavgiften om tar emot din faktura via Kivra.

Ansök om autogiro eller e-faktura

Anslut dig via din internetbank. För dig som inte har tillgång till internetbank, använd vår anmälningsblankett för autogiro (pdf)

Vill du signera blanketten med BankID kan du använd vår blankett för autogiro (digital signering)

Så här gör du för att börja med e-faktura

Du kan ha både autogiro och e-faktura. Hyran dras då på autogiro sista vardagen i månaden och du får hyresavin i din internetbank som information. Om du istället vill att hyran ska dras med autogiro ett annat datum, till exempel den 21: a varje månad, kontaktar du Kundcenter.

Område:

Alla områden;