Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Så här löser du enkla fel

Vem ansvarar för vad gällande min lägenhet? Vilka skyldigheter och rättigheter har jag som hyresgäst? Och hur gör jag för att lösa enklare fel på egen hand? Vi har gjort detta mycket tydligare samt tagit fram tydliga steg för steg-instruktioner för de enklaste felen som du fixar själv.

Vi ansvarar för underhållet i fastigheten och den yttre miljön. Du som hyresgäst
har ansvar för att ta hand om din lägenhet och själv lösa enklare fel. Såklart hjälper vi
till med större arbeten och fel, men vissa saker behöver, och ska, du göra själv. På sidan Sköt om din lägenhet, finns instruktioner och även filmer som på ett enkelt sätt visar hur du gör.

Instruktioner för hur du fixar enkla fel

När det handlar om större fel – gör så här

Ibland inträffar det större och/eller mer akuta fel i bostaden. På sidan Kontakta oss, kan du läsa om hur du gör en serviceanmälan och vart du vänder dig om det blir något akut fel i din bostad på kvällar och helger eller om du blir störd av din granne.

Kontakta oss – hit vänder du dig för att anmäla fel eller störningar

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng