Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Här är viktig information om hur och när du lämnar tillbaka dina nycklar efter du flyttat ut. Informationen gäller inte för dig som redan har lämnat tillbaka dina nycklar.

Lämna tillbaka nycklarna

Du lämnar in alla nycklar till Mimers kundcenter på Gasverksgatan 7, senast kl. 12.00 första dagen efter att hyreskontraktet gått ut. Om den dagen inträffar på en lördag, söndag eller en helgdag ska du lämna in nycklarna första vardagen därefter.

Nycklarna kan lämnas i en brevlåda precis utanför Mimers kundcenter. Fyll i kuvertet som finns vid brevlådan, lägg i nycklarna och lägg kuvertet i brevlådan.

Om du och den som ska flytta in vill sköta nyckelöverlämningen mellan varandra – kontakta Mimers kundcenter för mer information.

Boka Städkontroll innan du lämnar in nycklarna

Du behöver boka en tid för städkontroll innan du lämnar tillbaka dina nycklar till Mimer (gäller bara lägenhet, inte garage eller förråd). Du bokar själv en tid genom att göra en serviceanmälan via Mina sidor eller ringa oss på 021-39 70 00.

Saknar du nycklar eller droppar?

Om du redan nu vet att du saknar nycklar eller droppar ska du direkt ringa Mimers kundcenter på 021-39 70 00 (knappval 2) så beställer vi ett låsbyte. Ett låsbyte (för lägenhetslås) kostar 1 800–5 000 kr. Om det saknas nycklar och du inte har hört av dig till oss i förväg tillkommer en kostnad på 1 000 kr, utöver kostnaden för låsbytet.

Är du sjuk?

Är du sjuk skickar du någon annan för att lämna tillbaka dina nycklar.