Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Dags för ny lya?

Nu släpper vi 44 lägenheter på Vetterslund! Charmiga lägenheter för alla – från ettor till fyror. Hit till kvarteret Klippblocket flyttar du redan i höst. Anmäl intresse senast på söndag 12 maj!

Ta chansen – ansök om en ny, fräsch lägenhet i kvarteret Klippblocket på Vetterslund under 3–12 maj. Totalt ska kvarteret innefatta 82 lägenheter, fördelade på två hus, på sju respektive åtta våningar. Nu släpper vi 44 av dem. Spana in filmen nedan där vi hälsar på Lars i sin nybyggda lägenhet, identisk med de i Klippblocket:

Hälsa på hos Lars som bor i en likadan lägenhet (YouTube)

Så här enkelt gör du din anmälan

Kom ihåg – du har bara till och med söndag på dig att anmäla intresse.

  1. Börja med att kolla att dina adressuppgifter är rätt på Mina sidor
  2. Gå sen till vårt visningsprogram och ta en rundtur. Där ser du vilka bostäder som nu släpps med planlösning och placering i huset.
  3. I programmet kan du anmäla ditt intresse för de lägenheter du vill välja. Välj och prioritera upp till 7 lägenheter.

Välj och prioritera lägenheterna från 1 till 7

Anmäl ditt intresse på upp till sju olika lägenheter. Prioritera rätt eftersom du blir erbjuden lägenheter i den ordning som du valt. Sen skickar vi erbjudande till den som har högsta prioritet och köpoäng per lägenhet. Uthyrningen kan pågå i flera veckor.

Om du får ett erbjudande på en lägenhet kommer dina andra ansökningar i etappen att försvinna. Därför är det viktigt att du prioriterar rätt och att du snabbt kan tacka ja eller nej. Sen kan du vila och börja fundera på höstgrytan…

Välplanerade lägenheter

Lägenheterna är välplanerade med rymlig entré. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och binds samman genom en bardisk. Välplacerade fönster med stort ljusinsläpp skapar rymd. Varje bostad har sin egen möblerbara balkong/uteplats.

Bilder på och fakta om lägenheterna

Trevligt bostadsområde

Vetterslund är ett lugnt och trevligt bostadsområde med radhus, bostadsrätter och hyresrätter omgärdat av grönytor och skogspartier.

Det här är Vetterslund

Område: