Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vi har ett bredd utbud av lägenheter där alla kan känna sig hemma. Vi är också den största hyresvärden i Västerås och vi finns över hela staden.

Var sjätte Västeråsare bor redan hos oss, är det för att vi har lägenheter för alla? Inte bara det, vi tror också att vi har lägenheter där även dina drömmar får plats – stora som små. Alla våra hyresgäster har dem och vad kan vårt uppdrag då vara, om inte att ge drömmarna en plats att bo på.

Julia, Isaac, Karin och Emelie är fyra av våra 10-tusentals hyresgäster. Det här drömmer de om (just nu).

karin

Kanske finns nästa Shakespeare i Västerås? Hyresgästen Karin är den aspirerande författaren med drömmen om att skriva klart den första boken

Emelie

Drömmar är både stora och små. Med Emelie är det inget snack och mycket verkstad, hon ligger helt enkelt steget före. En perfekt söndag i lägenheten hos Mimer spenderas med döttrar, man och en brakfrukost.

Isaac

Mimers hyresgäst Isaac gjorde drömmen om den perfekt inredda lägenheten sann. Utöver inredningsintresset är fotbollen och vännerna centrala, i den centrala lägenheten i Västerås.

Julia

Drömmen om sjunde advent, ja om du frågar Julia. Hon älskar allt som har med julen att göra och vindslägenheten hos Mimer är förmodligen julredo redan innan alla höstlöv fallit till marken.