Information gällande dina nycklar

Det är snart dags för dig att ta emot dina nycklar. Läs nedan vilka alternativ du har.

Informationen gäller inte för dig som redan har mottagit dina nycklar.

Välj ett av följande alternativ

1. Hämta dina nycklar den 2 augusti
Om du vill hämta dina nycklar den 2 augusti ska du boka en tid via länken nedan. Du hämtar dina nycklar den bokade tiden utanför Navet på Gasverksgatan 7. Om du inte har möjlighet att boka din tid online är du välkommen att kontakta oss på 021–39 70 00.

Kom ensam till den bokade tiden!

Boka tid för nyckelhämtning 2 augusti

2. Hämta dina nycklar från och med den 3 augusti
Om du vill hämta dina nycklar från och med den 3 augusti ska du boka en tid via länken nedan. Du hämtar dina nycklar den bokade tiden på Mimers kundcenter på Gasverksgatan 7. Om du inte har möjlighet att boka din tid online är du välkommen att kontakta oss på 021–39 70 00.

Kom ensam till den bokade tiden!

Boka tid för nyckelhämtning från och med 3 augusti

3. Ta emot nycklarna direkt från den som ska flytta ut
Det är okej för Mimer att du tar emot nycklarna direkt från den som ska flytta ut från lägenheten om det passar er båda. Ni behöver då fylla i och signera en nyckelkvittens och skicka en kopia av kvittensen till oss. Om du tar över nycklarna direkt av den som ska flytta ut behöver du inte boka en tid via länkarna ovan.

Nyckelkvittens mellan hyresgäster (pdf)

Städkontroll

Om du väljer att hämta ut dina nycklar hos Mimer (dvs. alternativ 1 eller 2 ovan) har vi genomfört en städkontroll av lägenheten.

Om du tar emot nycklarna direkt från den som ska flytta ut från lägenheten – se informationen i den länkade broschyren Nyckelkvittens mellan hyresgäster vad som gäller då.

Hämta nycklarna tidigare?

Om vi får in dina nycklar tidigare och har den avflyttande hyresgästens tillåtelse att lämna ut nycklarna innan 2 augusti så hör vi av oss till dig.

Är du sjuk?

Är du sjuk, eller om du av någon annan anledning inte kan hämta dina nycklar, går det bra att någon annan hämtar dem åt dig. Ni behöver då fylla i och skriva under en fullmakt. Tänk på att personen som står på fullmakten behöver visa upp godkänd legitimation och ha med sig din legitimation, eller en kopia av den, för att kunna hämta ut dina nycklar.

Fullmakt för att kvittera ut nycklar (pdf)