Boka en tid och hämta dina lägenhetsnycklar

Det är snart dags för dig att ta emot dina nycklar. Läs viktig information nedan.

Informationen gäller inte för dig som redan har mottagit dina nycklar eller om du redan har fått information från oss om en bokad tid.

Välj ett av följande alternativ

1. Hämta dina nycklar 1 december
Om du vill hämta dina nycklar 1 december vill vi gärna att du bokar en tid via den här länken tidsbokning hämta nycklar 1 december. Du hämtar dina nycklar på Mimers kundcenter på Gasverksgatan 7. Om du inte har möjlighet att boka din tid online eller om det inte finns en tid som passar dig är du välkommen att kontakta oss på 021–39 70 00.

2. Hämta dina nycklar från och med 2 december
Om du vill hämta dina nycklar från och med 2 december vill vi gärna att du bokar en tid via den här länken tidsbokning hämta nycklar från 2 december. Du hämtar dina nycklar på Mimers kundcenter på Gasverksgatan 7. Om du inte har möjlighet att boka din tid online eller om det inte finns en tid som passar dig är du välkommen att kontakta oss på 021–39 70 00.

Om du och den som flyttar ut vill sköta nyckelöverlämningen mellan varandra – kontakta Mimers kundcenter för mer information.

Städkontroll

Om du hämtar ut dina nycklar hos Mimer har vi genomfört en städkontroll av lägenheten.

Hämta nycklarna tidigare?

Om vi får in nycklarna tidigare och har den avflyttande hyresgästens tillåtelse att lämna ut dom före 1 december så hör vi av oss till dig.

Är du sjuk?

Är du sjuk, eller om du av någon annan anledning inte kan hämta dina nycklar, går det bra att någon annan hämtar dem åt dig. Ni behöver då fylla i och skriva under en fullmakt. Tänk på att personen som står på fullmakten behöver visa upp godkänd legitimation och ha med sig din legitimation, eller en kopia av den, för att kunna hämta ut dina nycklar.

Fullmakt för att kvittera ut nycklar (pdf)
Fullmakt för att kvittera ut nycklar (Signering med BankID)

Avvikande öppettider

Avvikande öppettider 2022 — Bostads AB Mimer