Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vill du ha en dörr som bättre står emot brand, oljud och inbrottstjuvar? Nu när postboxar är installerade i ditt hus behövs inte längre brevinkastet i lägenhetsdörren. Nu finns istället möjligheten att beställa en ny säkerhetsdörr från Daloc.

Säkerhetsdörren stänger ute oljud, inbrottstjuvar och giftiga brandgaser på ett mer effektivt sätt än en vanlig lägenhetsdörr. Dörren är även utrustad med både tittöga och ringklocka.

Beställ en säkerhetsdörr

En Daloc S43 som Tillval till din lägenhet kostar 109 kronor/månad.

Är du intresserad av att beställa en säkerhetsdörr fyller du i den digitala blanketten och skriver under med BankID. Leveranstiden är 8–10 veckor. Daloc kontaktar dig inför monteringen för att boka en tid.

Digital blankett för beställning av säkerhetsdörr

Varför säkerhetsdörr?

Det finns flera anledningar till varför det är bra att ha en säkerhetsdörr och alla hör ihop med din trygghet och trivsel.

Brand och inbrott

Säkerhetsdörren är uppbyggd för att bromsa giftiga brandgaser och brand i minst 30 minuter. Det räddar både liv och egendom.

En säkerhetsdörr är mycket svår att ta sig förbi och står emot en kraftig kofot i minst 5 minuter. Med samma kofot tar sig tjuven förbi en vanlig ytterdörr till en lägenhet på några sekunder.

Oljud och kallt drag

Säkerhetsdörren tätar mot både oljud och lukt. Det minskar störande ljud från trapphuset och skapar en behaglig ljudkomfort i din lägenhet.

Den täta säkerhetsdörren bidrar till mindre drag från dörren i din lägenhet och på så sätt ett behagligare inomhusklimat. Dessutom håller den lukter från trapphuset borta.

Frågor?

Hör av dig till oss på 021-39 70 00, knappval 5 eller post.backoffice@mimer.nu.