Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Com Hem har släckt ner TV4, Sjuan och TV12

Com Hem och Telia har förhandlat om ett förnyande av deras avtal. Tyvärr har de inte hittat någon lösning. Det innebär att de i natt blev tvungna att släcka TV4-kanalerna och C More. All information hittar du på Com Hem:s hemsida

Vilka påverkas?

Alla ni hyresgäster som har Com Hem, vilket är de flesta av er, har inte längre tillgång till TV4-kanalerna och eventuella betalkanaler såsom C More.

Vilka kanaler gäller det?

TV4-kanalerna, Sjuan, TV12, SF-Kanalen, Sportkanalen samt C More har släckts. Under tiden förhandlingarna pågår sänder Com Hem andra kanaler.

Varför har inte Mimer informerat tidigare?

Vi har helt enkelt inte känt till problemen med förhandlingarna förrän för någon dag sedan. I går kväll blev det klart att förhandlingarna inte resulterade i ett nytt avtal och att kanalerna därmed skulle släckas.

Om jag har några frågor?

Kontakta Com Hem om du har frågor kring tv-utbudet. På deras sida hittar du hela tiden aktuell information.

Com Hems information till sina kunder

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng