Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Dags att byta tak

Vecka 10 påbörjar vår entreprenör Peab ett arbete med att byta tak, fönsterrenovering samt målning av fasad på Bruksgatan 13–21. Arbetet beräknas vara klart till hösten.

Tidplan?

Arbetet kommer att starta vecka 10 med ställningsbyggnation på Bruksgatan 13 och 15 (mer info från entreprenören kommer löpande för varje hus).

Vad innebär arbetet?

En byggnadsställning monteras på utsidan av huset. Det gamla taket byts till ett nytt, fönsterbågar demonteras och renoveras på annan plats och ett skyddsparaply monteras under tiden. Karm renoveras och målas på plats och vi kommer även måla om fasaden.
Arbetet kommer pågå kl 6.45-16.00 (undantag kan förekomma).

Vad behöver du göra?

Ta bort saker från uteplatsen och runt huset för att de inte ska bli skadade.
Du kommer också bli tvungen att flytta på din bil till hänvisad plats (mer info kommer från din kvartersvärd). Ni kommer även att bli tvungna att plocka bort i och runt era fönster.

Tänk på säkerheten

Tänk på att det här är en byggarbetsplats. Respektera de avspärrningar och anvisningar som finns och se efter barnen extra noga.

Får vi gå in med huvudnyckel?

Arbetet kräver att vi måste komma in i din lägenhet. Om du inte tillåter entreprenören att gå in med huvudnyckel behöver du meddela vilken adress, lägenhetsnummer och telefonnummer det gäller. Ring, sms:a 072-533 53 03 eller mejla thomas.skold@peab.se senast 6 mars om huvudnyckel inte får användas.
Om du har husdjur behöver du också tala om det för oss innan.

Frågor?

Om du har frågor går det bra att kontakta Thomas Sköld på Peab 072-533 53 03 eller thomas.skold@peab.se alt. Henrik Lago projektledare på Mimer, 021-39 71 43 eller henrik.lago@mimer.nu

Område:

Skultuna