Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Gå med i Gröna Mimer – vinn en bok

Gillar du att pyssla med blommor och rabatter? Eller vill du hellre odla kryddor och grönsaker? Gå med i Gröna Mimer och var med och förgyll din gård!

Alla medlemmar har chans att vinna en av tre signerade böcker av Johannes Wätterbäck (=Farbror Grön): ”Flera fingrar gröna”.

Gå med senast 25 april så har även du chans att vinna! Mejla gronamimer@mimer.nu.

Vad är ​Gröna Mimer?

Här får du möjlighet att påverka din utemiljö. Vi står för kostnader för frön, redskap, jord, gödsel och annat som kan behövas. Du behöver inte vara van odlare eller kunna en massa om växter. ​

De krav vi har är att det ser snyggt och prydligt ut och att det fler hyresgäster kan njuta av det. Du planterar, rensar och vattnar, samt tar ansvar för att det ser trevligt ut.

Som Gröna Mimerdeltagare får du inbjudningar till resor, studiebesök, föreläsningar och kurser. Ofta gratis eller starkt rabatterade.

Gröna Mimer – för att utemiljön betyder mycket

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng