Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Garantibesiktning 21 september Fiholmsgatan 4-10

Snart är det dags för garantibesiktning av din lägenhet. Garantibesiktningen görs när huset blir cirka två år gammalt för att kontrollera att inga fel och brister uppstått under garantitiden.

Så här går det till

Under garantibesiktningen går en besiktningsman och representanter för byggföretaget och Mimer igenom hela fastigheten. Det innebär också att vi gör kontroll av din lägenhet för att se att allt fungerar som det var tänkt när huset byggdes. Brister eller fel som kommit till av normalt slitage ingår inte i garantin. Besiktningen tar cirka 10 minuter.

Vad behöver du göra?

Vi kommer att meddela dig cirka sju dagar innan besiktningen. Vi uppskattar om du hjälper oss med ett par saker inför garantibesiktningen.

  1.  Ge oss rätt att använda huvudnyckel. Det blir enklare för alla om vi kan gå in med huvudnyckel. Du behöver inte vara hemma och passa en tid och vi kan genomföra besiktningarna mer effektivt.
  2.  Om du har upptäckt några fel som inte är normalt slitage är det bra om du skriver ner det på nästa sida och lägger på köksbordet så tittar vi på det under besiktningen.

Får vi gå in med huvudnyckel?

För att kunna utföra besiktningen måste vi komma in i din lägenhet. Om du inte tillåter oss att använda huvudnyckel behöver du meddela oss senast 2020-09-16. Ring 021-39 70 00 om huvudnyckel inte får användas. Om du har husdjur behöver du också tala om det för oss innan.

Område:

Nordanby