Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Mina sidor får sitt gamla utseende

Vi har valt att gå tillbaka till den gamla versionen av Mina sidor. Det är för att du i mobilen lätt ska kunna hitta de funktioner du behöver och använda dem på ett enkelt sätt. När vi gjorde om hemsidan i höstas hade vi inte möjlighet att göra om Mina sidor. För att ändå göra dem mer tilltalande valde vi en lösning som tyvärr visade sig fungera sämre i mobiler (främst i Iphones). Därför går vi tillbaka till det gamla utseendet för Mina sidor.

Tyvärr innebär det att du behöver zooma in och ut för att kunna genomföra dina ärenden. Precis som på den gamla goda tiden :-). Å andra sidan kommer de problem som uppstod i Iphones att vara borta.

Varför kan ni inte bara göra sidan mobilanpassad?

Vi vill också att sidan ska vara mobilanpassad med mer anpassade funktioner. Anledningen till att vi inte har kunnat göra det är för att Mina sidor är ihopkopplade med flera olika system. Att koppla om till nya hemsidan innebär ett stort och omfattande arbete. Det är av samma anledning som många andra organisationers ”Mina sidor”, t.ex. bankers, fortfarande inte är mobilvänliga. Vår plan är att starta upp ett projekt för detta i år.

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng