Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nominera århundradets granne!

I år fyller vi 100 år! Och det måste vi givetvis fira. Bland annat vill vi utse århundradets granne. Så det är bara att nominera den du tycker gör det där lilla extra. Det kommer bli en tjusig utställning med de toppnominerade ihop med själva nomineringarna och vinnaren får en månadshyra nedräknad till vad den skulle kostat för 100 år sedan.

Det finaste och kanske tryggaste man kan ha i ett kvarter är goda grannar. Därför vill vi lyfta dem lite extra nu när vi firar 100. Har just du en granne som av något skäl är en toppengranne? .

När firas vinnaren och vad är vinsten?

Vi kommer att utse några grannar som får vara med i en reportageutställning. En av dessa blir korad som århundradets granne på vårt 100-årskalas.

Vinnaren får en månadshyra nedräknad till vad den skulle kostat för 100 år sedan.

Nominera nu – du får en biobiljett

Vem är det, vad utmärker personen och vad gör din granne för grannskapet? Mejla till 100@mimer.nu. Du som nominerar får en biobiljett.

Kalas? Vilket kalas? Något mer som händer?

Jo, vi fyller 100 år och det vill vi fira tillsammans med dig. På sociala medier presenterar vi just nu i 10 veckor hur vi bodde de 10-tal vi har funnits. Vi kommer dessutom spana in i framtiden.

På vår 100-årssajt finns all information

Vi kommer även fira med ett riktigt kalas. Mer information och detaljer kommer att komma.

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng