Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nu börjar arbetet med lek- och grönytan

Nu har det äntligen blivit dags att påbörja arbetet med lek- och grönytan på Fredriksberg. Vi har tillsammans med Urban Utveckling haft en boendedialog med er i området. Utifrån de önskemål och synpunkter som ni lämnade då så kommer vi nu att göra om ytan.

Vad kommer att göras

Det kommer att bytas lekutrustning som skall tilltala barn i olika åldrar och ungdomar, nya sittmöbler kommer att placeras över hela ytan och en pergola med grillar samt boulebana kommer att iordningställas. Det kommer även anläggas ett utegym. I övrigt utvecklas ytan med ny växtlighet och belysning, för att ge er boende en yta att kunna leka och umgås på i ännu större utsträckning.

När börjar arbetet

Tepes planerar att påbörja arbetet under vecka 8 och större delen av lek- och grönområdet inklusive delar av cykelbanan kommer då att stängas av och byggstängsel sättas upp. Det är viktigt att ni respekterar avstängningarna, då det är en byggarbetsplats. Allt arbete planeras att vara klart i början av juni, så att det ges möjlighet att leka och umgås till sommaren.

Område:

Fredriksberg