Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nu drar vi igång med sandupptagningen

Det är mycket sand på våra gårdar och parkeringar efter vinterns täta plogningar. Så nu är det dags att sätta igång med arbetet med att ta upp allt sand.

I våra avtal har entreprenörerna på sig fram till 1 maj att utföra arbetat med att borsta upp all sand. Bra att tänka på om du tänker putsa dina fönster. Det kan nämligen yra sand när maskinerna åker fram.

Du som har en parkeringsplats

Hyr du en parkeringsplats hos oss, är tipset att sopa ut eventuell sand från din parkeringsyta till körytan på parkeringen. Då får sopmaskinen med sig detta när den kommer.

Ber om ursäkt för eventuellt oljud och damm

Arbetet med sandupptagningen kan upplevas som störande då blåsarna låter högt och det kan bildas damm. Entreprenörerna gör sitt bästa för att utföra arbetet så snabbt och smidigt som möjligt. Vi hoppas du har överseende under tiden och när det är klart så kan vi se fram emot en härlig vår.

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng