Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nya hyrorna inte klara, vi tar hjälp av Hyresmarknadskommittén

Vi har ännu inte kommit överens med Hyresgästföreningen om 2019 års hyror. Under förhandlingarna har vi haft ett gott förhandlingsklimat men vi står fortfarande för långt ifrån varandra och tar därför nu hjälp av hyresmarknadskommittén.

– Vi beklagar verkligen att vi ännu inte har ett besked att ge våra hyresgäster om årets nya hyra men vi hoppas att detta får en snabb lösning. Så fort vi är överens kommer våra hyresgäster få besked om sin nya hyra för 2019, säger Mikael Källqvist, VD för Bostads AB Mimer.

Läs pressmeddelandet här

Fakta om Hyresmarknadskommittén
De allmännyttiga bostadsföretagens branschorganisation, SABO, har en tvistelösningsfunktion som heter Hyresmarknadskommittén. Den består av representanter från SABO och Hyresgästföreningen. Hyresmarknadskommittén instiftades 1957.

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng